Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavarna titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna titeket lányok, ha néha kitörne a párotokból az ideg, és olyankor nagyon kiakadna?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy miért és hogy hogyan vezeti le...
2015. jún. 3. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én párom sajnos ilyen, nem agresszív, hanem dühöng magában a problémán. Ez a legrosszabb tulajdonsága, mert egyszerűen kiábrándító. A problémákat meg kell oldani vagy beletörődni, a stressz le lehet vezetni másképp.. szóval nem látok rá mentséget, főleg, ha nekem nő létemre sikerül. Szerintem próbálj meg megszabadulni ettől a rossz tulajdonságodtól, mert sok konfliktus alapja lehet a jövőben.
2015. jún. 3. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne hajlandó szakemberhez fordulni a dühkezelési problémáival, el is hagynám.
2015. jún. 3. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem aztán nem kéne egy idegbeteg...
2015. jún. 3. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Mit takar a néha?

Mit takar a nagyon kiakadás?

2015. jún. 3. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
megkernem, hogy menjen el pszichologushoz.
2015. jún. 3. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
inkább mondja el, mit akar még a kiakadás előtt.
2015. jún. 3. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:

ez mindig 2 emberes,kérdés mennyire jogos a kiakadása.

Természetesen nem szerncsés,ha vki másokon vezeti le a feszültséget,pláe ha az egy olyan ember,akit állítólag szeret.

Konkrétum nélkül,felületes kérdésre,csak felületes választ lehet adni.

Mi a baj,bajok ami miatt ki szokott akadni?

2015. jún. 3. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen exem. Mindig alkalmazkodnom kellett volna, de egy ido utan nem birtam, a legrosszabbat hozta ki belolem. Nagyon nehezen szabadultam tole.

Nemreg egy sraccal levelezgettem. Szimpatikusnak tunt de messze lakott es meg sosem lattam. Azt irta, kivancsi ram mint ember. Aztan majd latjuk. En azert utolja rakerdeztem h tuti akar ugy talizni ha en nem akarok semmit? Vegul kibujt a szog a zsagbol es lehordott mindennek, lelkiterror feeling.

Szoval nagyon nehezen viselnem ezek utan. Ha ok nelkul, igazsagtalanul, akkor szakitanek.

2015. jún. 3. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát az én exem ha rájött a dühöngés, seprűnyelet tört, a ruháját szakította szét, kajákat dobált a falhoz...

Az ilyet kezelni kell...orvosilag.

2015. jún. 3. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!