Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna titeket lányok, ha néha kitörne a párotokból az ideg, és olyankor nagyon kiakadna?
Mit takar a néha?
Mit takar a nagyon kiakadás?
ez mindig 2 emberes,kérdés mennyire jogos a kiakadása.
Természetesen nem szerncsés,ha vki másokon vezeti le a feszültséget,pláe ha az egy olyan ember,akit állítólag szeret.
Konkrétum nélkül,felületes kérdésre,csak felületes választ lehet adni.
Mi a baj,bajok ami miatt ki szokott akadni?
Nekem volt ilyen exem. Mindig alkalmazkodnom kellett volna, de egy ido utan nem birtam, a legrosszabbat hozta ki belolem. Nagyon nehezen szabadultam tole.
Nemreg egy sraccal levelezgettem. Szimpatikusnak tunt de messze lakott es meg sosem lattam. Azt irta, kivancsi ram mint ember. Aztan majd latjuk. En azert utolja rakerdeztem h tuti akar ugy talizni ha en nem akarok semmit? Vegul kibujt a szog a zsagbol es lehordott mindennek, lelkiterror feeling.
Szoval nagyon nehezen viselnem ezek utan. Ha ok nelkul, igazsagtalanul, akkor szakitanek.
Hát az én exem ha rájött a dühöngés, seprűnyelet tört, a ruháját szakította szét, kajákat dobált a falhoz...
Az ilyet kezelni kell...orvosilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!