Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Éreztetek úgy, hogy elegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek úgy, hogy elegetek van a párotokból?

Figyelt kérdés

...meg ,hogy betelt a pohár és nem tudtok vele élni ?

3 év után a napokban kezdtem úgy érezni,hogy ilyen emberrel képtelenség lesz együttélni.Úgy látom,hogy szinte olyan alakká vált,akivel szörnyen nehéz dolgom lenne,ha gyereket is felvállalnék vele.

Szinte semmilyen házimunkából nem veszi ki a részét,csak unszolással,a bevásárlás újabban kimerül nála a ciginél meg a sörnél,( egyéve ismét cigizik,pedig megígérte,hogy nem fog), igénytelen lett a külsejére, a lakásban szinte semmire nem teszi akezét,hogy megjavítsa,ha valami elromlik.

A frissen műtött kutyájáról is folyton én gondoskodom, éjjel is , amíg ő vígan vegighorkolja az éjszakát, meg sem hallja,hogy a kutya sír mellette,mert pisilnie kell,vagy épp fájdalma van. Ha gyerek lenne,hogy is lenne ez???? Ő megcsinálja s én csesszem meg??

Nem tudom,mi lett vele, ez pár hónapja van így.beszéltem vele,elmeséltem,hogy nem hisztéria részemről,ha szólok valamiért, hanem azon vagyok,hogy megkönnyítsük egymás dolgát. De annyit isért a beszélgetés...Bólogatás,hogy persze, igazam van, aztan minden ugyanott folytatódik tovább.

Vajpon ez csak egy hullámvölgy, vagy...valaki volt már hasonló helyzetben????

2016. máj. 22. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek legtöbb részében ez bizony nem hullámvölgy. Egyszerűen belustult. Eddig adta a szépet, mégiscsak el kell valahogy adni magunkat, és most már kicsit visszaszokott abba az életstílusba amit el képzel magának, vagy amihez eddig volt szokva. :/

Tanácsot nem tudok adni, sajnálom. A te döntésed mi lenne a legjobb neked a továbbiakban.

2016. máj. 22. 11:20
 2/5 RRR ***** válasza:

ez be-kifulladt

csere

mert élned kéne és nem szenvedned

2016. máj. 22. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Férfiként azt tudom mondani, hogy igazad van és adhatsz neki ultimátumot, de ennyit és nem többet.

Sajnálom!

2016. máj. 22. 11:32
 4/5 Titusztitusz ***** válasza:
Én még sohasem éreztem így...Pedig azért 23 év egy házasságban, manapság nem olyan kevés idő...
2016. máj. 22. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az eseted nem túl bíztató, de a képlet egyszerű. Ő érdektelenné vált. Sem te, sem a kutyája nem érdekli, sem a közös otthonotok, sem az életetek- semmi amiért felelősséggel tartozik. Kibújt a szög a zsákból. Ha 3 év után ilyen, mi lesz 30 év múlva? A kor előrehaladtával az ember lustul, a megfelelési vágy lecsökken, ahogy a tolerancia szint is. Igen, ő lesz az az apuka aki nem hogy nem kel fel a beteg gyerekéhez, de még rád is ordít, hogy csinálj vele valamit, mert neki holnap dolgoznia kell. Nála nem segítenek az ész érvek. Bólogat, mert tudja, hogy hamarabb szabadul, de nem érti, hol kellene neki változtatnia. Egyáltalán azt sem érzi, hogy te min problémázol "már megint". Az, hogy a külsejét is elhanyagolja annyit jelent, hogy annyira nyeregben érzi magát, hogy azt gondolja, már akármit megtehet, vele maradsz és kész. Te pedig valószínűleg így is teszel majd, mert 1. Nem akarsz kidobni 3 évet. 2. Szereted. 3. Bízol abban, ami sosem jön el, hogy "változik" Elkényelmesedett, és ez csak akkor fog változni, ha becsajozik. Érted már nem fog változni, mert hagytad, hogy ez legyen belőle. :( Abszolut nem bántani akarlak, hidd el eleinte rengetegen átesünk ezen a hibán, mert "szeretjük" az embereinket. Elhisszük, hogy háziasak, rácsodálkozunk, eldobnak valamit, de nem szólunk (mert nem vagyunk az anyjuk) próbálunk minden házimunát mi megcsinálni, mert mi is imponálni akarunk azzal, hogy szuper nők vagyunk, ők pedig "csak hagyják" ezt. Végül azon kapjuk magunkat, hogy már a kocsi műszaki ügyeit is mi intézzük, és mi nyírjuk a füvet. Ez van, ha összeköltözik/házasodik egy pár és nem fektetik le a szabályokat rögtön. Amit persze nem sipítozással katonásan kell, hanem közös megegyezés alapján, amihez mindenki tartja magát és jól látható helyre parafatáblát kitenni a beosztással, mint egy melóhelyen. De aki ellustul, olyan tipus, lesz*ja, annál nyilván ez sem jön be. Az olyan embernek viszont nem való család, összeköltözés, mert a gyereknevelésben sem fogsz tudni számítani rá. Csak egyszer ne tudj elmenni a gyerekedért az oviba! :(

A cigi letételével kapcsolatban: nem azért kell letennie, mert te kéred. Azért kellene akarnia letenni, mert ő maga belátja, hogy egészségtelen, nem vonzó, rád is káros hatással van. Önző, lusta, gyenge jellem aki belül még mindig 17. Döntsd el, nő vagy anya akarsz lenni és ehhez mérten értékeld újra ezt a kapcoslatot!

2016. jún. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!