Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztetek így ilyen kevés idő után?
Figyelt kérdés
Pont 7 hónapja vagyok együtt a barátommal. Szerencsére nagyon szeret a családja, és én is őket. Az anyukájával nagyon jó a kapcsolatom, az öccse már korábbról az egyik legjobb barátom, az apukája és az ő párja is csípnek, de főleg az ottani nagyszülőkkel vagyok még nagyon jóban. A kishúgáért imádok elmenni az oviba, és ő is nagyon ragaszkodik hozzám. Távolabbi családtagok, akikkel ballagáson stb találkoztam már szinte úgy tekintenek rám, mintha a menyasszonya lennék a barátomnak. Szóval a kérdés lényege, hogy nektek is volt ilyen már, hogy ilyen rövid idő alatt, szinte a sajátotokénak éreztétek a párotok családját, és elképzelni se tudtátok, hogy ha netalán szakítotok, akkor hogy fogtok beilleszkedni egy másik családba? Egyébként nagyon fiatalok vagyunk, én 18 barátom 19 éves.
2016. máj. 19. 14:33
1/9 anonim válasza:
Ennyi idősen én is így éreztem. Másfél évig tartott a kapcsolat, azóta egyáltalán nem is találkoztam a családjával. Őszintén szólva már a nevükre is alig emlékszem...
2016. máj. 19. 14:41
2/9 anonim válasza:
Épp a múltkor éreztem így, mikor a barátomnál voltam, hogy az ő családjával jobban érzem magam kb, mint a sajátommal (mi sose csinálunk semmit együtt)
22L fél éve együtt
2016. máj. 19. 14:45
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt ennyi idősen kapcsolatom, sőt hamarabb is, aztán véget értek.
Mamár, 32 évesen meg sem ismerném őket arcról.
Ha annyi idős leszel mint most én, túl pár kapcsolaton, nem fogod ennyire közel engedni magadhoz az embereket.Most ez a természetes, elmúlik.Mint ahogy a kapcsolat se fog örökké tartani, mert ez az élet rendje.(manapság)
2016. máj. 19. 14:46
4/9 anonim válasza:
#3, nem mindenki lesz megkeseredett oregasszony 32 eves korara.
En is hasonloan vagyok a parom csaladjaval de nem ilyen keves ido utan.
2016. máj. 19. 14:49
5/9 anonim válasza:
# 4: Ez nem megkeseredés, első vagyok, hasonló tapasztalatokról számoltam be első érdemi párkapcsolatom vonatkozásában, de most (40 évesen) ettől még harmonikus párkapcsolatban élek, van saját gyermekem, stb. Attól, hogy az első szerelem egy kissé idealizált, és ezt évtizedek múltan már átlátjuk, nem jelent megkeseredettséget.
2016. máj. 19. 14:51
6/9 anonim válasza:
Nem vagyok sem megkeseredett, sem öregasszony.Harmonikus, minden téren kielégült kapcsolatban élek, van egy gyermekem.
Azért mert ti még tiniként hisztek a szivárványban, meg felhőn hegedülő angyalkákban, ez el fog múlni.
30 évesen is szeretni fogod az aktuális párod családját, de az már nem ilyen lesz.
2016. máj. 19. 14:56
7/9 anonim válasza:
A lényeg úgy is az, hogy a barátod is ugyan ezt érzi-e. Mármint, hogy nem tudja elképzelni nélküled az életét. 24l
2016. máj. 19. 15:01
8/9 anonim válasza:
Egyik párom családjával sem volt gondom, kedves volt mindenki, de azt sose éreztem, amiről te beszámolsz. Nem is hiányzott, bár én zárkózott vagyok ilyen téren.
2016. máj. 19. 15:19
9/9 anonim válasza:
19 éves korom körül nekem is volt ilyen kapcsolatom, sőt eljegyzés is megtörtént.
Ma már a köszönésen kívül nem beszélgetnénk egymással.
Lehet veletek másképp lesz, de még gyerekek vagytok. Rengeteget fogtok változni (főleg a következő 3-5 évben) és elkezd majd érdekelni titeket a világ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!