Mit tesztek, ha lefikázzák az emberek azt a kevés dolgot is, amiben úgy éreztétek, hogy jók vagytok?
Figyelt kérdés
Kitettem ide az oldalra valamit, amit én csináltam (nem szeretnék konkrétumokat mondani), és csomóan azt írták, hogy nem jó, és szörnyű, és szar stb... Lassan 1 éve foglalkozom ezzel a dologgal, és mindenki csak dicsért, és jót hallottam, stb. És most kicsit le vagyok törve ennyi negatív (és nem utolsó sorban bunkó) hozzászólástól...2012. szept. 22. 20:20
1/10 anonim válasza:
A negatív kritika is kritika!
Ez együtt jár azzal ha valaki publikálja a művét!
Nem lehet mindenkinek megfelelni, vannak közösségek ahol elfogadják, látják benne a művészetet, de vannak bizonyos rétegek akiknek ez már sok, vagy értelmetlen időpocsékolás!
Szóval ezzel együtt kell élni és a célközönséget kell megtalálni.
Azért kíváncsi vagyok, hogy pontosan miről is szól a dolog? mi az amit annyira le degradált a nagyérdemű publikum?
2/10 A kérdező kommentje:
nem szeretném itt is közzétenni, nem akarok több véleményt hallani
2012. szept. 22. 20:30
4/10 intrepid válasza:
Érezd magad az x faktorban.Ha kiállsz a nyilvánosság elé a produkcióddal, el kell tudnod viselni a rossz kritikát is. Egy magyar előadóművész volt, akit kifütyült a közönség, és ő azt mondta, ha egy ember is van aki kiváncsi az ö produkciójára, akkor ő előadja. Volt egy pár művész, akit csak halála után értékeltek. Azért ne siess meghalni, mert az még nem jelent garanciát arra, hogy utána sikeres leszel.
5/10 anonim válasza:
nem nagy hited lehet a saját művedben, ha már ennyi elbizonytalanít...
6/10 anonim válasza:
Ha fejlődni akarsz abban amit csinálsz akkor igenis el kell fogadni a negatív kritikát is és tanulni belőle!
7/10 A kérdező kommentje:
én elfogadom az építő jellegű kritikát, de a "szőrnyű" meg "igénytelen" jelzőkkel nem nagyon tudok mit kezdeni. Ezek nem segíteni akarásból, hanem rosszindulatból fakadnak
2012. szept. 23. 09:02
8/10 anonim válasza:
Megmutatod privátban mit csináltál?
9/10 anonim válasza:
Röhögj rajtuk. Én is ezt teszem, mikor a szakmámhoz kötődő témában elküldenek a francba, mert nem divatcuccot, hanem jó cuccot ajánlok. Az építő kritika tényleg más.
10/10 anonim válasza:
Először felq-rom magam, ki akarom verni a balhét. Aztán magam alatt vagyok egy jó darabig. Majd pedig elgondolkozok rendben van-e az önértékelésem ha ennyire a padlóra küld a kritika. És arra jutok hogy nincs ezért azt a területet külön is fejleszteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!