Éreztetek már valaha úgy hogy: "minek születtem meg? "
En inkabb olyat erzek hogy minek is elek?! [ bar a ketto szinte ugyan az]
Sokszir ugy erzem hogy az elet teljessen folosleges mert megszuletunk, novunk, hogy tanulhassunk, tanulunk hogy kesobb ne haljunk ehen mert nincs penz meg kajara sem ( es sajnos magyarorszagon egyre tobben kerulnek utcara, meg akar diplomassan is) utanna meg dolgozunk, es varjuk a nyugdijat, majd meghalunk.. Ennyi.. Persze vannak kozte jobb dolgok pl szerelem gyerekek stb.. De b.sszus kezdem ugy erezni hogy a jovo teljessen remenytelen.. Akkor mi a k.baszott szarnak eljek?? O.o bocsanat a kifejezesert.. Es te kerdezo?
Én mindigis így éreztem. Sose volt az életemnek semmiféle értelme, csak éltem, vártam a holnapot, hátha történik valami izgalmasabb a szokásos mindennapoknál.
De ez nem az a depis "minek születtem meg" érzés, inkább olyan "jó lenne végre kitalálni, hogy mivégre vagyok ezen a földön".
Egyébként semmi komolyabb bajom, jól elvagyok, csak jó lenne valami célt keresni, amiért érdemes élnem.
(előző vagyok)
Meg az utolsó válaszolóval értek még egyet. A mai világban minden olyan kilátástalan. Épp elérnél valamit, aztán fentről bumm, így meg úgy döntenek, aztán gondolkozhatsz, hogy na most mit csináljak?
Az utolsó válaszoló teljesen jól mondja: "Miért ilyennek születtem meg?" Ez jobban kifejezi azt, amit kérdezni akartam.
Ha mondjuk máshova születek, másmilyen testbe, és másmilyen személyiséggel, talán lehetnék boldog. De jelen felállásban biztosan nem. MInden elvan b*va körülöttem. Az állandó családi perpatvar/viták/utálat +teljesíthetetlen elvárások részükről; egészségügyi problémák; dadogok; hülye introvertáltság(gyakorlatilag senkihez nem tudok egy szót szólni anélkül h el ne csuklana a hangom, mert megakarok felelni minden mondatommal mindenkinek, és tudom hogy úgy sem sikerül, tehát kevés barátom van és ők sem az igaziak); pénz hiánya és nem utolsó sorban a külsőm, amivel nagyon nem lehetek megelégedve. Röviden ennyi
Köszönöm a válaszokat, így legalább látom hogy másnak is van nagyon sok problémája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!