Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet-e ilyen jellemmel...

Lehet-e ilyen jellemmel valaha is barátnőm?

Figyelt kérdés

Kicsit félénk, gátlásos, önbizalomhiányos, magát csúnyának tartó fiú vagyok. Azért nem is merek kedzeményezni, mert ritka ronda vagyok szerintem és nyílván minden nekem tetsző lány a legjobb pasira hajt. Se izmos, se magas nem vagyok. Edzem egyébként, próbálok tenni az izmosabb testért, de gyors anyagcserém miatt, csoda, ha egy-két kiló feljön, az meg semmi. Szóval egy kisfiús külsejá felnőtt srác vagyok. Sosem volt még barátnőm.

Gondolkozom, hogy hol és hogyan találhatnék olyan lányt, aki elfogadna így is, de igazából semmi siker eddig. Talána, ha magas lennék és izmos, jóképű. Nme lenne gondom így sem, ilyen jellemmel, de így alacsony, vékony srácként, nem atom jóképpel úgy tűnik egy lánynak sem kellek. Arra, hogy milyen vagyok senki sem kíváncsi, hiszem a külső az elsődleges. Például 10 lányból, ha 9 látna képet rólam, eltűnne hirtlen vagy nem érdeklődne felőlem.

2012. aug. 14. 03:29
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem csodálkozom rajta hogy annyi meleg van a világon
2012. aug. 14. 03:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Járjál sokat társaságba és ne azon görcsölj magányosan, hogy te milyen szerencsétlen vagy. Keressél minél több alkalmat ahol ismerkedhetsz. Mikor majd nem is számítasz rá, összejön.
2012. aug. 14. 03:52
 3/10 anonim válasza:
Nézd, én például kifejezetten a visszahúzódóbb, aranyos fiúkat szeretem, viszont edzél rendesen, mert azért szeretik a csajok ha a fiú mellett biztonságba érezhetik magukat, ehhez viszont kell a férfiasság:) Sok sikert!
2012. aug. 14. 05:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hát!

Kösd föl a gatyát ember, és ne hajszold az elérhetetlent!

A mai világ nagy része sajnos a külsőségekre épít - ezt a stílusoddal tudod kompenzálni.

Azonban, ha azon keseregsz hogy nem kellesz senkinek, mert nem vagy egy Adonisz, ez adja a stílusod alapját.

Fogadd el Magad annak, aki és ami vagy, erre tudsz építeni; amit nem tudsz, hiába.

http://www.youtube.com/watch?v=Q98UzsG7dCA

Annak idején a Te helyzetedben éreztem magam. Kinőhető; illetve ledolgozható.

Hogy nem talál a szerelem, erre mondta egyik barátnőm: ez olyan, mint egy igazgyöngy a rendetlen szobádban. Keresed naphosszat, de nem találod. Rakj rendet. Elfelejted keresni; ha alakul a rend magától is előbukkan.

Mindent bele!

2012. aug. 14. 05:36
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Ilyen jellemmel nem valószínű!
2012. aug. 14. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Nos... Én nem olvastam végig, csupán addig, hogy "Kicsit félénk, gátlásos, önbizalomhiányos". Nem tudom, mit írtál utána, jót, vagy rosszat, de amíg ezen nem változtatsz, addig nem számít. Ha pedig változtattál, akkor tök mindegy, mert akármilyen vagy kívül/belül, ha magabiztos a kiállásod, az sokat számít. Hidd el, az ilyen környék csődöreinek sem lenne csaja, ha nem lennének kellőképp magabiztosak.

Uff, beszéltem!

2012. aug. 14. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:

"nyílván minden nekem tetsző lány a legjobb pasira hajt."

Milyen lányok tetszenek neked? Mert, ha a plázacicák, akkor valószínűleg úgy van, ahogy írod, és semmi esélyed. Ők hajtanak a "legjobb" pasira. (Számukra a kigyúrt machok a legjobb pasik általában...)

Ha viszont te is a belsőt nézed egy lányban (és mondjuk akár emiatt megtetszik neked valaki, akire meg a "legjobb pasik" nem figyelnek fel), akkor cserébe te is elvárhatod ugyanezt.

2012. aug. 14. 10:38
 8/10 anonim válasza:

Lányként mondom: igen, lehet.

Ezt én nem olvastam el (megpróbáltam megőrizni az illúzióimat), de a környezetemben élő fiúk lelkesek tőle: www.baratnoszerzes.hu .

És próbálj meg barátnő nélkül teljes életet élni: ezzel egyszerre kívánatossá válsz a lányok számára.

Sok sikert! :)

2012. aug. 14. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasas aki nekem bejön külsőre, nem izmos és nincs Brad Pitt arca. Fontosabb a kisugárzás (és nekem nem taszító, ha valaki félénk), az ápoltság, személyiség (ezalatt a világnézetet, terveket a jövőre, kedvencek, stb. értem), meg ilyenek. És persze azért nem árt, ha nincs torz feje és nem hiányoznak a fogai.. :D De kétlem hogy te torz lennél. (Most érted mire gondolok a torz alatt... a lényeg, hogy ne legyen valaki olyan ronda, hogy mindenki tátott szemekkel bámulja az utcán.) Kb. ennyi. Vagyis lehet. Rengeteg ember él a Földön, vagyis igen nagy a valószínűsége, hogy van még jópár lány aki ugyanígy gondolja mint én.
2012. aug. 15. 07:17
 10/10 anonim ***** válasza:
sok lánynak ez az esete. és lesz egy, akinek te vagy a tökéletes. ne add fel.!:)
2012. aug. 15. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!