Már kezdem feladni a reményt:/Lesznek valaha nekem barátaim?
1. A húgodat nem fogod elveszíteni pár haverja miatt.
2. Én azt ajánlom, hogy a barátkozást kezd interneten, saját tapasztalat, hogy ott mindenkinek könnyebb "kinyitnia a száját", millió chat oldal, meg fórum van, legrosszabb esetben meg itt is barátkozhatsz, csak legyen kivel beszélned.
19:41:Már beszélgetek egy lánnyal itt gyakorin, de ő Szlovéniában lakik, így esély sincs a találkozásra.Ráadásul már jó ideje nem ír vissza,szóval sztem ebből se lesz semmi.
Fiúk is sokszor írtak már nekem gyakorin, de őszintén szólva egy kicsit félek az internetes ismerkedéstől, annyi rosszat hallani mostanában erről.A levelezgetés még oké lenne, de a találkozástól nagyon tartok és tudom, hogy nem mernék elmenni.
Szia!
Csak megnyugtatásként mondom, hogy én is nagyon zárkózott voltam 3 éve. Mindennap csak unatkoztam, és egy pár netes barátommal csevegtem, mi egy idő után már unalmas kezdett lenni. A szüleim is egyfolytában szóvá tették, hogy ez nem normális amit csinálok, mert ők kiskorukba mindennap kimnentek játszani blalballblaa... aztán teltek így a napok, a hetek, a hónapok, és még mindig csak a tévé és a laptop volt az életem. Suliba is utáltam járni, nem nagyon beszéltek velem az emberek.
Egy nap 2010 nyarán nagyon nagy szinten elegem lett az egész életemből, és mindent elmeséltem a nővéremnek, aki mellesleg mindig is egy nagy világraj volt, és ő nagyon is sokat segített. Elmondta, hogy minden csak a hozzáálláson múlik, hogy ha most elhatározom, hogy barátokat szerzek, akkor sikerülni fog. Azután minden jobb lett hogy kiöntöttem neki a lelkemet, mert elvitt helyekre, ahol nagyon sok barátot szereztem, fiúkat is lányokat is, és most van egy legjobb barátnőm és mindent együtt csinálunk, és mindent megbeszélünk, és rengeteget hülyülünk, és egy kialakuló kapcsolatom is van egy fiúval..
Ne aggódj, ha magadban leküzdöd a félénk, és visszahúzódó éned, és elhatározod, hogy nem leszel többé depis, és unalmaséletű vesztes, és megpróbálsz barátokat szerezni akkor sikerülni fog. Ha elkönyveled magadnak, hogy soha nem lesznek barátaid, és nem optimistán állsz a dolgokhoz, akkor minden rossz lesz.
Ez csak rajtad áll .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!