Miért nincsenek barátaim, mit rontok el?
Próbáld meg kívülállóként elolvasni amit írtál.
"Egész nap a szobában vagyok és csak gépezek" lehet hogy például ezért nincsenek?
Biztos van valami ami még érdekel, válassz valami hobbyt, járj el sportolni és ott is ismerkedhetsz emberekkel.
Ha egész nap a szobádban fogsz gubbasztani ne várd hogy csoda történjen. :)
Légy nyitott az emberek felé. Testvéred sincs? Esetleg kutya, akit levihetsz sétáltatni parkba, ahol ismét kapcsolatokra tehetnél szert.
Ilyen butaságokra pedig még csak gondolni sem szabad mint az öngyilkosság. Sokan szeretnének valószínűleg olyan életet mint a tiéd. Fel a fejjel ;)
21/L
Én szeptembertől megyek Angliába, és érdekelnek a számítógépes játékok:D
Egyébként, suliba is ott jársz? Én régebben jártam Londonban iskolába két évet, és azért lettek barátaim, pedig először nem beszéltem jól a nyelvet. Menj oda beszélgetni, az angolok elég nyitottak szoktak lenni.
Ennyiért azért igazán nem érdemes öngyilkosnak lenni. Örülj neki, hogy Angliában élhetsz, mert ott sokkal olcsóbb a sushi és van fish & chips:D
Hát igen de nem nagyon beszélek angolul..Meg egyedül lenni olyan rossz internet barát meg becsaphatnak. :(
Pl van egy haverom az is néha ír rám mindig like ol mindent de, most alig ír . :/
Akkor írj te.Ha én Angliába lennék biztos nem gubbasztanék a szobába.Nem tudom mennyire vagy messze a városközponttól,hogy sétálhass egy parkban,de én biztos ezt csinálnám.Mondjuk én lány vagyok,de biztos mennék plázázni.(xd) Ott tök jól lehet ismerkedni,szerintem.
Londonban fotóznék,annyi szép dolog van ott,had irigykedjenek.Ne csak a gép érdekeljen,élvezd hogy kijutottál oda ahova sokan akarnak!Ne keseregj,valaki biztos lesz akinek hasonló az érdeklődése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!