Mi volt a legundorítóbb, legbizarabb dolog amit valaha ettetek?
Penészes cuccok, romlott cuccok, melóba is sikerült mostanában elvinni egy kissé penészes kenyeret, de csak kb. a negyedéig jutottam, inkább nem ettem estig.
A rántással készülő cuccokat utálom, anyósom imád minden berántani, minden főzelék, leves tiszta lisztes trutyi, fujj..
Én az élesztőt szeretem, tejjel tökjó, amikor csinálok vele valamit mindig enni szoktam belőle. B vitamin is van benne, más szedi a méregdrága élesztőtablettát.
A spenótot régen nem szerettem, most ahogy én csinálom szeretem, de rántással nem.
A tenger gyümölcseivel és a békával sincs bajom, japánban elég sok fura dolgot megetettek velem, inkább nem akarom tudni mi volt, de nem volt rossz.
Kiskoromban arra emlékszem, hogy homokot, virágot és füvet ettünk és valami fának a bogyóit oviban. Meg kutya, macska és rágcsálókaját, de pl. a tengerimalacvitamin tök finom, nekem is szép lesz a szőröm tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!