Mi volt a legundorítóbb dolog amit ettetek/ittatok életetek során?
táborban szivatás. májkrém, méz, ketchup meg kitudja még miket kevertek össze. ezt rákenték egy kenyérre és ezt kellett megenni
és volt valami innivaló, szörnyen szar volt, fogalmam sincs mi volt az, de ilyen undoritó barna szine volt és nagyon büdös volt :S
Trahana.
Mondjuk én azt meg sem kóstoltam igazság szerint, mert már a szagától öklendezek. De az unokahúgom ezt enné minden nap. :S De szó szerint hányás szaga van. Fúúúúj. :P@#@
étel:tészta,rákkal és őszibarackos joghurttal leöntve,tetejére paprika krém (bleeeee)
ital:tejföl,ketchup,mustár,oregánó,kakukkfű,majoranna,kólakeveréke:D
általános iskola 7.ik osztályban osztálykiránduláson üvegeztünk:D
Zsírt ittam egyszer de jó sokat :S blee az a tömény zsír...undorító!!!(fogadásból)
Enni csak nyers húst ettem, azt hiszem csirke volt...Csak annyit mondnaék hogy ne próbáljátok ki!
Hát, ami rendes ételnek minősül: kínai leves... Hát, mivel kulturált közegben vagyunk, nem mondom, mihez hasonlított állagában, de ízre is iszonyat volt.
Ami nem minősül ételnek: gólyaszívatáson liszt+mustár+ketchup+tej+valami szénsavas üdítő+ecet (szagán éreztem, hogy van benne) kotyvalékba volt beledobálva nem tudom én hány db alma, és azokat kellett szájjal kihalászni, és úgy megenni, hogy nem érhettünk hozzá sem kézzel, sem mással... Na, azt nem kívánom senkinek. (Mustárral amúgy sem vagyok jó viszonyban.)
És egyszer fogadásból "úgyse mered meginni" megittam egy pohár víz+étolajat, 1 dl víz és 1 dl étolaj keverékkel.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!