Éreztetek már úgy?

Figyelt kérdés
Hogy tudod , hogy el kell engedned valakit de úgy érzed mintha valami hozzákötne. Egy láthatatlan szál. Pedig tudod , hogy csak kihasznál a hátad mögött igazából csak kibeszél , és valójában lenéz téged. És csak megjátsza magát amikor vele vagy. És úgy , hogy betelt a pohár vége nem bírod tovább mindezt. Éreztetek már valaha hasonlót?
2012. aug. 11. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Nem,mert senkit nem engedek magamhoz közel.Senkiben nem bizom 100%-ig.

Engem ne használjon ki senki!Szeretni sem szeretek mindenféle jöttmentet,meg minden családtagot,csak mert "a család".

Csak azokat szeretem, akik igazán megérdemlik!Róluk tudom,hogy nem beszélnek ki és nem használnak ki.

2012. aug. 11. 22:36
 2/3 anonim válasza:
Éreztem.Nem tudom elengedni,folyton bízok benne hogy de nem, ő nem lehet ilyen! Aztan végül megint utolér a csalódas, de még akkor is úgy érzem valami hozza lancol, és ugyanúgy akarcsak az elején minden percben a karjaiban lennék. De valahol leges legbelül érzem, h el kell engedjem :(
2012. aug. 14. 04:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen.

Utána sokáig romokban volt a bizalmam, de már újra rendben vagyok a világ felé.

2012. aug. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!