Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztétek már úgy, hogy...

Éreztétek már úgy, hogy teljesen el vagytok veszve és az életetek nem ér semmit?

Figyelt kérdés

Én ma döbbentem rá erre...

Egy hónap múlva se otthonom, se családom nem lesz... a "barárok" máshol lesznek....én meg...nekem meg fogalmam sincs...:(

Régen olyan jó volt... volt életcélom, álmaim...ma meg minden nap siránkozom valamiért...nem tudok szabadulni a gondoktól és egyedül vagyok:(

Nem vagyok szép, nincs jó alakom...semmim nincs...most is csak sírok és megint szenvedni fogok egész éjjel...:(

Kezdek elfáradni és nem akaródzik már küzdeni sem:( fáj az, amivel bántanak az emberek...és rettegésben élek, hogy ma vajon ki fog megbántani engem...

Senki nincs aki segíthetne...pedig ami a legjobban hiányzik az csak egy ölelés...semmi más....egy olyan érintés ami nem érdekből van csupán jóságból...:(

Volt már olyan, hogy hiányzott egy ölelés és senki nem adta meg nektek?:( remélem nem, mert a világ leg utálatosabb és legfájdalmasabb érzése ez, ami már lassan egy éve kínoz engem:((

Sajnálom, hogy ilyen hosszan panaszkodom:( csak már nem tudom...tényleg nem...:( fogalmam sincs, hogy mitévő legyek....:(

pedig mindenki bizakodva néz rám...pedig fogalmuk sincs mennyire elveszett is vagyok és hogy attól,hogy új helyen leszek az emberek gonoszsága és bántásaik mindenhol ott vannak:((

2012. jún. 19. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Régóta hasonlóan érzek.
2012. jún. 19. 01:08
 2/6 anonim válasza:
Miért nem lesz otthonod?
2012. jún. 19. 01:39
 3/6 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezekkel a gondolatokkal, hiszen előfordul sokszor nálam is....bár nekem szerencsém van, hiszen egy olyan Szerelmem van aki bár távol él, mégis mindig át tud ezeken segíteni...Neked is szükséged van valakire akivel megoszthatod ezeket a dolgaidat. Próbálj nem mindig ezekre koncentrláni, mert előbb utóbb sajnos teljesen megmérgezi a lelkedet, és a gondolataidat is...:( Sokszor érezzük, hogy minden elveszett és nincs értelme semminek, de légy pozitív, és próbáld magadat kirángatni ebből ! :)
2012. jún. 19. 10:57
 4/6 GhostRider3 ***** válasza:

üdvözlünk a magyar valóságban, a fogyasztói életút végső peremén.

sokan vannak hasonlóan, de inkább mosolyognak és bántanak meg másokat, minthogy őket bánthassák. vagy csak született bunkók.

ott ne várj szeretetet, barátságot, ölelést, ahol a kapcsolatok kihasználásról szólnak.

nekem is azt kellene mondanom, hogy legyél pozitív, de én nem pártolom az önámítást. sokkal inkább azt látom hasznosnak, ha folyton új embereket ismersz meg, és talán 10000 közül találsz egy igaz barátot.

2012. jún. 20. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem iszonyu szerencsem van, mert nagyon szereto parom van es mindig idoben jeleznek a szenzorai, ha osszeomlani keszulok, ugy, ahogy most Te, es atlendit ezeken a holtpontokon. Nem kell haver ezer, csak EGYETLEN barat!

Amugy lehet, hogy hulyeseg, de a masik "trukkom" az, hogy kijeloltem egy idealt magamnak, egy olyan embert, akiinspira

2012. aug. 18. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, rossz gombot nyomtam.

Szoval, aki inspiraloan hat ram. Nekem o Gwen Stefani. Elete minden teruleten igyekszik helyt allni, probalok belole erot meriteni. De barki lehet az.

2012. aug. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!