Volt már nektek olyan, hogy egy vizsga után teljesen magabiztosnak éreztétek magatoknak, azután meg kiderült, hogy épp, h átmentetek?
Figyelt kérdés
Nekem ettől teljesen elveszett minden önbizalmam, és egyszerűen el nem tudom mondani, hogy mekkorát csalódtam most magamban. Mit tegyek?2011. jan. 29. 23:26
2/3 haggyámán válasza:
Igazság szerint én azon lepődtem meg, hogy amiből mehettem vizsgázni, mindenből átmentem. Bár hozzáteszem, volt 2 50%-os, meg 1 53%-os vizsgám. :D
3/3 anonim válasza:
Nem nagyon. Nekem olyan szokott lenni inkább, hogy tuti megbuktam, erre meg közepes.:D Ez volt az egyik szigorlatomnál is. Egy élmény volt megtudni.:D Bár ez a ritkább, gyakoribb az, hogy azt érzem nem sikerül, és tényleg nem.:/:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!