Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti éreztétek már úgy magatokat...

Ti éreztétek már úgy magatokat, hogy nincs helyetek ezen a bolygón?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy sehová sem illek be. Nem találok barátokat,akivel összehaverkodtam és szimpatikus volt,az is szívesebben lóg más emberekkel, mint velem,én csak a második vagyok.Szüleimmel sem lehetek,ők is azt szeretnék már,hogy kirepüljek,ne lógjak a nyakukon.Egyszerűen sehová sem férek be,egyik társaságba sem,sehová sem illek.Most mit tegyek?Fessem át a hajam?Mi a francot csináljak,hogy ne legyek folyton egyedül?Ja és eddig csak olyan emberek barátkoztak velem szívesen,akikről tudom,hogy csak érdekből voltak velem.Mégpedig onnan,hogy sosem álltak ki mellettem,ha társaságban voltunk,mindig más volt a fontosabb,nem én.Én csak pótlék voltam.Miért van ez?Gyerekkorom óta ez van amúgy,még nem sikerült megoldanom ezt a problémát.
2012. máj. 28. 11:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Dettó.
2012. máj. 28. 11:35
 2/19 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog...
2012. máj. 28. 11:42
 3/19 Vree ***** válasza:

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák,

vagy szépek és buták,

De ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem

Ki érti ezt, ki érti ezt? - én nem.

Milyen hobbijaid, ismereteid, céljaid, érdeklődéseid, képességeid vannak? Azok alapján be lehetne lőni hogy milyen társaság illene melléd.

2012. máj. 28. 11:42
 4/19 anonim ***** válasza:

"Mégpedig onnan,hogy sosem álltak ki mellettem,ha társaságban voltunk,mindig más volt a fontosabb,nem én."

Ha nekem van egy barátom és olyan kijelentést tesz, vagy olyat csinál, amivel nem értek egyet, miért kellene kiállnom mellette? Attól, hogy a barátom, még lehet más a véleményem, nem?

Gondolkozz el rajta...

2012. máj. 28. 11:45
 5/19 A kérdező kommentje:
4 Nem erről van szó.Ki sem mondtam a véleményemet.Csak amikor valaki elkezdett csesztetni és lehülyézni a társaságban a nagy semmiért,akkor nem álltak ki mellettem,hanem csatlakoztak ahhoz a baromhoz,aki piszkált.Ne ítélj első olvasásra.
2012. máj. 28. 12:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Személy szerint sosem tudtam eldönteni, hogy ez a bolygó túl sok nekem, vagy túl kevés.
2012. máj. 28. 12:05
 7/19 anonim ***** válasza:

segíteni nem tudok, de tudd nem vagy egyedül :D

ez a probléma nálam is fenn áll, szőrnyű hogy mennyire felszínes mindenki, nem tudom mit keresek itt kezdem unni és várom a fejlettebb intelligenciát"

20l

2012. máj. 28. 12:32
 8/19 anonim ***** válasza:

Igen, éreztem már így. Gyerekkoromtól kezdve rengeteg alkalom volt, hogy barátnőim, vagy inkább "barátnőim" soha nem az én pártomat fogták. Inkább összefogtak és mind ellenem voltak. Zsír érzés volt. Megjegyzem, ez fiúkkal soha nem történt. Megbíztam bennük és nem hiába, ők soha nem árultak el. Mára mindenkit lenézek, aki anno nem állt ki mellettem és megalázott és beállítottak engem a főgonosznak, a rossznak, a butának, a kezelhetetlennek. Most, hogy végre látom, hogy egytől egyig elhíztak, tropára ment az életük, karrierjük sehol, én viszont itt vagyok, szebb és okosabb bármelyiküknél, már most olyan dolgokat értem el az életben, amiket ők soha nem fognak. Ez elég nagy tüske maradt bennem, szerintem látszik is az írásomból, de nem felejtek és igenis elégedett vagyok, amikor látom, mivé lettek ők. És mivé én.

Úgyhogy hajrá: legyél jobb mindenkinél és győzd le mindegyiküket! Mutasd meg, hogy neked nincs szükséged rájuk, te egymagad is elég erős vagy!!

2012. máj. 28. 12:41
 9/19 A kérdező kommentje:
8 Ez milyen igaz,hasonlóképpen vagyok én is.Akik anno szívattak,mindegyiknek tönkre ment az élete.Mindegyik gyereket szült már,egyedülálló anyukák lettek 18-19 évesen,én meg fősulira járok.Karrier szempontjából előrébb vagyok,kapcsolatok szempontjából viszont sajnos ugyanott,mint ők.Nekik sem volt egyetlen igaz barátjuk rajtam kívül.És én is egyedül vagyok,mint az ujjam.Szóval azért annyira nem tölt el semmilyen örömmel,vagy elégedettséggel az,hogy látom,hogy nem jutottak sehová.Eddig is tudtam,hogy ez lesz belőlük,nem nagy meglepetés.Inkább az lenne már a jó,ha én tudnék előrébb lépni és örökké elfelejthetném ezt a bandát.
2012. máj. 28. 13:04
 10/19 anonim ***** válasza:

Aha, értem. Igen, ez is ismerős, legtöbbet felcsinálták (nem tudom máshogy írni, bocsi) és büszkén tologatja fel a gyereke képeit, pedig ha jobban belegondolunk, nem kell hozzá nagy tehetség, h szülj egy gyereket és aztán az apja otthagyjon titeket... na mindegy.

Először is: magadat kell rendbe tenned! NE gondolj rájuk, töröld őket az emlékezetedből, vagy egyszerűen csak ha összefutsz velük, legyél semleges, tégy úgy, mintha semmi közöd nem lenne hozzájuk, ugyanolyanok, mint a többi ismeretlen ember... ezen többet ne rágódj! Ahhoz, hogy rendbe jöjjenek a kapcsolataid - banális, de - magadat kell rendbehoznod. Meg kell magadat ismerned és szeretned. Tudd, mik a rossz és jó tulajdonságaid, mihez értesz, miben vagy tehetséges és erősítsd és érd el, h ezt mások is lássák: hogy egy sikeres, boldog ember vagy, aki tisztában van magával. Ne fuss senki után, ne mutasd ki, hogy neked szükséged van bárkire is, egyszerűen csak akarjanak téged megismerni, lássák rajtad, hogy te egy jófej ember vagy, akit érdemes megismerni. Légy laza és soha ne játszd meg magad!!

2012. máj. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!