Ti éreztétek már úgy magatokat, hogy nincs helyetek ezen a bolygón?
Mintha én írtam voltan a kérdést! Dettó.
Szerintem is érdekbarátságok vannak nagyobb részben.
A szépeknek valóban könnyebb ismerkedni, elbűvölni a mosolyával a másikat.
Nem tartozom a kimondottan szépek közé, ez már egy óriási hátrány az ismeretségnél. Ha meg társaságban valakivel összeismerkedek, máris jönnek a "hatalmi harcok." Hogyan nézel ki, már megint milyen ruha van rajtad, miért nem festeted be a hajad, miért nem beszélsz többet...stb
Nem szeretek a másik embernek hízelegni, a hiúságát megetetni. Aki erre képes azoknak van barátjuk, bár ez szerintem nem igazi barátság.
Minden érdek. Ha meg nem akkor azt mondják unalmas vagyok. Ha ezt teszem az baj, ha azt teszem akkor az a baj. Elegem van nekemis mindenből. Úgyhogy az egész már nem érdekel. Ki mit mond. Csak egyedül vagyok nagyon.
Nemrég hallottam egy előadást, hatalmasat nevettem rajta!
Előre bocsátom, hogy baromságnak tartom!
Emberiséget az UFO-k hozták ide a földre!
Már tudom miért érzem, hogy nem ide való vagyok! :)
19.57 vagyok
"Amúgy egy ilyen világban jobb teljesen kívülállónak lenni,mint beilleszkedni"
Teljesen egyetértek.
Nemrég hallottam, hogy annál jobb egy buli minnél nagyobbat lehet utána hányni., Hát pfff. Sajna még igaz is.
Itt megint idézhetném a fentit.
állandóan ezt érzem, és rohadtul unom már hogy birkákkal vagyok körbevéve. és ebbe beleértem amagukat különlegesnek képzelő embereket is
sajnos ez van, az emberek idióták, unalmasak, egyformák, ostobák, stb... midnenk iérdekből ismerkedik, a saját szüleid is tojnak rád, a barátok csak akkor vannak ha bulizni kell, a szerelem is csak a dugásról szól MERT AZ EMBEREK BIRKÁK
ez van, ilyen az élet, ilyenek az emberek, keress kivételeseket, hasonlóan különcöket akikkel boldog lehetsz és ne foglalkozz a többséggel
# 3/13
nem vagyok a régi zenék kedvelője, de azért a kftnek/laárnak van egy sajátos burkolt társadalomkritikája. és nekem is mdnig ez jut eszembe.
valóban jó ha ez alapján keres valaki ismerősöket, mert akkor enm fog unatkozni, bár én azt mdonom az is elég ha valakivel értelmesen lehet beszélni.
# 5/13
az ilyen nem barát, de sokszor az se aki nem csesztet elsőre
# 6/13
ez nagyon mély volt, elismerésem! (ez bizony ritka)
szerintem valahol mindkettő benne van, keveset tud kínálni az értékesből, és amit nyújtani tud, az embertelen. no persze ilyenkor mi vagyunk az idealisták, mert nem integrálódunk a mocsokba
# 7/13
itt vagyok
nekem az a problémám, hogy elve nem is tudom hol keressek olyan embereket, akik nem felszínesek. de itt enm olynokra gondolk mint a közhelyes szőkelibák, hanem arra, hogy az átlagemberek is tele vannak elviselhetetlen hülyeségekkel.
# 8/13
ez enm igaz, ne általánosíts, csalódtál a lányokban. ja te is lány vagy? akkor lezbi vagy... vagyis izé... :)
ez van, a lányok ostobák, irigykednek, pletykálnak, hátbaszúrnak, hazudoznak... a fiúk legalább nyíltan bunkók, ha azok. :) de köztük legalább van pár értelmesebb.
# 9/13
szerintem meg csak egyszerűen kellene nked egy jó társaság, és akkor enm is agyalnál annyit a múltadon meg a jövődön
# 10/13
én nem hsizek az ilyen önképmeditálóspszichológus dolgokban, a magány akkor is magány lesz ha kérget növesztesz, vagy beletörődsz
# 12/13
nem kell kihívóan öltözködni, ilyen egyszerű. persze ahhoz is ész kell, hogy valaki rájöjjön, a férfiak többsége miylen ösztönök alapján működik...
nekem meg az fáj hogy találni sem tudok ilyeneket
de úgy látszik egyesek képesek inkább beolvadni a mocsokba, minthoyg kívülálók maradjanak. talán az olyanok sosem voltak igazán kívülállók...
Utolsó hát elég nagy hülyeségeket hordtál itt össze...
Egyrészt nem vagyok leszbi (így kell helyesen írni egyébként), csak már sokszor játszották el velem ugyanazt.
"én nem hsizek az ilyen önképmeditálóspszichológus dolgokban, a magány akkor is magány lesz ha kérget növesztesz, vagy beletörődsz "
Ez látod butaság. Az ember igenis tudja irányítani az életét a gondolataival. Nem csak magamon tapasztaltam ezt, hanem negatív példát is láttam erre rengeteget. Ők mind olyanok voltak, mint te, nem hittek magukban, nem hitték el, hogyha a gondolataikat átfordítják pozitívba, akkor esetleg ez kivetül az életükre is. Nekem végül is mindegy, nem célom, h meggyőzzelek, a többség olyan, mint te... de nem panaszkodom, mert az ilyen embereknél nem nehéz sikeresebbnek lenni.
# 15/15
:) tudod a szmájli azt jelenti hogy az illető mosolyog tehát komolytalan valószínűleg amit írt.
pontosan azért írtam mert ezt hajtogatják állandóan
# 15/15
szerintem meg ismeretlenül ítélkezni butaság
nem, én itt most enm olyasmire godnoltam, hogy jani beszólt törin és fáj a lelkem és meditálok rá, hanem komolyabb problémákra, amikkel valószínűleg még nem tlaálkoztál az életben. mert bizony vannak dolgok, amiket enm tesz helyre pl a meditáció. azt mondjuk hozzáteszem hogy nem olvastam végig a hozzászólást, csak átfutottam.
mellesleg én nem magamban nem hiszek hanem a közhelyekben. majd ha több élettapasztalatod lesz, rájössz, hogy miért mondtam ezt, győzködni nem foglak, úgysem fogod megérteni, amíg nem adják meg a lehetőségek. de adja a sors hogy sose kelljen megértened
"a többség olyan, mint te... de nem panaszkodom, mert az ilyen embereknél nem nehéz sikeresebbnek lenni.'"
ezzel szerintem nagyon mellé lőttél, mert én pont különc vagyok, te általánosítgatsz és naiv vagy, de engem látsz többségnek. én meg pont fordítva látom: rengeteg emberrel tlaálkoztam már, akik midnenféle varázslatban hittek, de kevés olyan ember van, aki képes elismerni a saját határait úgy, hogy ismeri is azokat. ha abból indulsz ki hogy midnen ember olyan mint te, akkor téveszmére alapozol.
másrészt meg sajnos azt kell modnanom, elég szánalmas vigasz az, ha valaki ettől érzi magát sikeresnek, hogy rávetít másokra valamit, mondjuk hoyg hitetlenek. és szerintem amíg az egész életed a sikerről meg a versenyről szól, addig enm is leszel igazán boldog.
ez nem varázslat, ez egy tök logikus és létező dolog. :)
hidd el, elég sok élettapasztalat van már mögöttem, sokkal több, mint a korosztályom-belieknek és igenis ezt tapasztaltam például magamon, hogy nagyon is sokat számít a tudatos gondolkodás. nem falból írom ezeket, vagy azért, mert unatkozom. hanem mert így van - ha ezt nem tudod elfogadni, h ez így van, az igazán nem az én bajom.
az életem verseny? na és? én nem bánom, mindig van húzóerő, és nem punnyadok és vannak kitűzött céljaim. ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs.
tök logikus és létező dolog hogyha valaki meditál akkor nem lesz rákos, örökké fog élni, és kedvesen fognak bánni vele a börtönben is...
valószínűleg arról is van tapasztalatod, hogy milyen szülés utáni depresszióból meditációval kilábalni, mert mondjuk a gyereked halva született, vagy hogyan fognak körbevenni értelmes emberek szomáliában, mert lelkileg rendezted magad.
bizonyára akit megerőszakol egy sorozatgyilkos a halála előtt, az nem rendezte le magával a múltját, talán szexuális csalódásai voltak...
tapasztalatból beszélsz. persze... aki volt már igazán nehéz helyzetben az jól tudja, hogy nem a hiedelmeinken múlik az életünk.
tanuld meg különválasztani a vágyaid a valóságtól
igen, abban sincs semmi kivetnivaló hogy lenézel másokat a fantáziádra alapozott tulajdonságaik miatt. még szerencse hogy te rendezted magad...
na az ilyen baromságoktól meg közhelyektől van elegem az idióta emberekből
ne fáradj a válasszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!