Mikor életetek során lakóhelyet, lakást váltottatok, elköltöztetek egy új helyre, jobb lett minden, jobban éreztétek magatokat?
Ha önszántából teszi az ember, akkor jó lehet. Hogy minden e azt nem tudom, de ilyen önszántú nagy lépések jót tesznek általában az embernek, kihatnak más területekre is. Persze egy költözéssel más problémák nem oldódnak meg tehát a minden szó nem a legjobb. Viszont a hangulatváltás hatással lehet a többi dologra, hogy azok is jobbak lehessenek.
Én messzire költöztem és jót is tett rosszat is. Én akartam jó is volt sokáig. Most kezd nehéz lenni, csak hiányzik az otthonom. Bár próbálom megértetni magammal, hogy otthon is minden más már, a barátok is felnőttek családjuk lett, nem lenne ugyanaz.
Nem féltem, abban a korszakomban voltam, amikor összevoltam jól szedve, bátor voltam amolyan normálisan. Ez magába jót tett, mert alapjába véve nem vagyok a legbátrabb. Szóval magam és a körülöttem levők is jól meglepődtek a döntésemen.
No összességében jót tett maradjunk ennyiben.
Betörő lakásba is bejöhet. (Tapasztalat.)
Pusztán a költözéstől nem lesz jobb minden. Ha te jobban állsz a dolgokhoz emiatt, akkor jobb lesz, ha meg elveszettnek/magányosnak érzed magad, akkor rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!