Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre nagyon kevés, szinte semmi esély nincs? L
Nem szeretném részletezni. Legalábbis nagyon. Csak a lényeget írom.
Van barátom lassan 4 éve. Én 18, ő 21. Minden rendben köztünk, nagyon jó minden. Viszont, találtam pár beszélgetést. Egy nővel beszélgetett. Fura dolgokat írt neki a barátom, mintha szerelmes lenne belé. A nő 26 éves, és egy időszakban sokat beszélgettek, de nem történt semmi szerencsére köztük.
Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy az teljesen kizárt, hogy velem van, de belé szerelmes? Plátóira gondolok. Mert neki megfelelne, mint barátnő, ugyanis beszéltek ilyesmiről, csak talán fél a korkülönbség miatt. Tudom, lehet túlgondolom az egészet, csak szeretném tudni, hogy ilyen létezhet e?
Tudom, hogy szeret, sok mindent megtesz értem, nem panaszkodhatok. De lehet olyan, hogy mellettem mást, azt a nőt is szereti? Titkon persze. Létezhet ilyen, vagy ez hülyeség?
"Viszont, találtam pár beszélgetést."
Veszett fejsze nyele a kapcsolat....
Hasonló a dilemánk .
több mint 3 éve vagyunk együtt párommal.
Közösen építgetjük az életünket és szép életünk van.
De olvasom amit másik nőnek ír és szörnyen rosszul esik.
Viszont nem hiszem hogy őt is szeretné.
"Viszont, találtam pár beszélgetést."
Veszett fejsze nyele a kapcsolat...
ha szereted harcolj érte..tedd neki szóvá hogy mik ezek az üzenetek!
Kérd hogy magyarázza EL hogy te is megérthesd hogy miért van erre szüksége?
Én megtettem hogy számonkértem.
bevallotam hogy olvastam az üzeneteit.
nem örült.
De tudod
az őrlődésnél jobb. azóta írt neki a lány de ő nem válaszolt . mostmár 2-3 hónapja.
de el kell döntened hogy fogsz e tudni benne bízni. én azóta mindig attól rettegek hogy megcsal majd.
Fölösleges rettegni, senki nem ér annyit, ha lelép, akkor ennyi, bánja majd ő.
Te annyit tehetsz, hogy normálisan viselkedsz, minden más (hiszti, elszámoltatás, stb.) szerintem hiábavaló és nem érett dolog.
22l
Bocsánat azt hittem tanácsot kérsz :D
de a válasz:
Létezik!
Lehet igen.
Lehet már meg is csalt,de nem akarom az ördögöt a falra festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!