Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reménykedem szinte esély nélkül, hogy visszajön? 20/F
Több mint 3 hónapja szakított velem az első komoly szerelmem így a 20 -as éveim környékén. Állítólag nem élte ki magát ami mondjuk igaz is. Rajtam kívül nem nagyon volt senkivel, viszont azt biztosra tudom, hogy nagyon nagyon szeretett szinte mindenek felett, bár ezek szerint mégse annyira....
Mindegy a lényeg az, hogy van arra lehetőség ha tényleg szeretett, hogy egyszer benő a feje lágya és esetlegesen újra akarná kezdeni? Persze nem alapozok erre mert hülyeség lenne hitegetni magam hiú ábrándokban csak szimplán érdekel. Ilyen előfordulhat?
Köszönöm
mert a szerelem függőség. drogos vagy drog nélkül, elvonási tünetekkel
hány pénisz után jönne vissza? reménytelen
rossz a nézőpontod.
alap,hogy a nő nem fog visszamenni,ha akarsz valamit neked kell visszaszerezni,vagy úgy megjátszani a lapokat,hogy előidézd a nyitását.
és neked nincsen benőve a fejed lágya valószínűleg.
van melód?van lakásod?van önálló életed?
ha veled egy idős a lány,akkor ott már alapból hátrányban vagy.
ez a nem élte ki magát meg rossz duma,a szíved mélyén te is tudod ezt.
nem voltál megfelelő valami miatt.
Szerintem tudod van az a mondás:Hogyha szereted engeddel ha nem jön vissza sohasem volt a tied.
Szerintem élj eszerint a mondás szerint!!!
2:09-es jól látod a problémát 17:43-as : Ez a ha szereted elengeded duma egy akkora nagy f.ság,hogy az agyam elszáll tőle. Ezt a mondást a nők találták ki kínjukban,hogy megmagyarázhassák a dolgaikat.
Ha valakit tényleg szeretsz,akkor azt a b.dös k. életben soha de soha nem engeded el,sőt többször is egymásra találtok szakítások után is.
Egyébként meg behúzok ide egy linket, érdemes elolvasni:
Na ez nagyon jó jellemzést ír arról,hogy miféle nők vannak ma napjainkban.
Kedves 6-os. Van erre egy jó közmondás,aminek van valóságalapja,csak éppen nem a 20-onévesek körében.
"K_rv@ból lesz a legjobb feleség!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!