Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy adjon még egy esélyt?
Kb másfél éve randiztam egy lánnyal. Ő szerelmes lett belém és komoly kapcsolatot akart, én viszont nem szerettem meg és nem akartam becsapni, így otthagytam. 1 évig nem beszéltünk, nem láttuk egymást. Pár hónapja véletlen összefutottunk és azóta találkozgatunk megint, de csak mint barátok. Most viszont én lettem szerelmes belé, de nagyon. Ő viszont hallani sem akar arról, hogy újra legyen köztünk valami. Állítólag nagy fájdalmat okoztam neki anno, nehezen tette túl magát rajtam. Nem bízik bennem és nem hisz abban, hogy ugyan abba a fiúba szerelmes tud lenni még1x. Úgy érzem életem legnagyobb hibáját követtem el, mikor otthagytam. Tudnátok tanácsot adni mit tehetnék? Legyek a barátja és próbálkozzak, vagy zárjam ki az életemből? Az a baj, hogy ő nagyon szeretne a barátom lenni és én nem akarom megint megbántani. Ez a helyzet nekem viszont elviselhetetlen. Nekem ő nem barátnak kell. Valami ötlet?
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!