Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok van még esély az újrakezdésre?
Hali!
Barátnőmmel majdnem 10 hónapig voltunk együtt, de az utolsó 2 hónapban sok volt a veszekedés, minden hétvégén szinte ugyan az a 2 dolog miatt.
És egyik nap rossz volt a kedvem, kérdezte miért hát elmondtam, hogy gyötör a kétség, hogy valakivel dumálgat stb. ezt rossz néven vette, de mondta, hogy nincs ilyen, ideje sincs rá.
Pár napra rá szakítottunk, azt mondta jobb lesz nekem nélküle, mert sokszor miatta volt rossz a kedvem. De én nem akartam elveszíteni minden áron vele akartam lenni, de hajthatatlan volt és vége lett.
Pár nap múlva talikor mondta, hogy ne adjam fel a reményt, még lehet akármi is, csak neki kell 1 kis idő nyugodni feldolgozni mindent.
Utána dumálgattunk moziba is mentünk tök jól megvoltunk minden nap beszélgettünk heti 1x találkoztunk stb, de egy nap egy kapcsolatról szóló duma alatt kifakadt nekem, hogy ő most nyugalmat akar stb. "úgy viselkedek mintha járnánk és ez zavarja."
azóta nem is dumálunk(3 napja)
Szerintetek van esélyem még? Én nagyon szeretem, vissza akarom szerezni bármi áron.
Én 20/F Ő 18/L
Ja és azt is mondta, hogy a veszekedések alatt, kicsit kimúlt belőle a szerelem, nem érzi ugyan azt mint régen a kapcsolat elején.
Ezért is szakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!