Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erre nagyon kevés, szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre nagyon kevés, szinte semmi esély nincs? L

Figyelt kérdés

Nem szeretném részletezni. Legalábbis nagyon. Csak a lényeget írom.

Van barátom lassan 4 éve. Én 18, ő 21. Minden rendben köztünk, nagyon jó minden. Viszont, találtam pár beszélgetést. Egy nővel beszélgetett. Fura dolgokat írt neki a barátom, mintha szerelmes lenne belé. A nő 26 éves, és egy időszakban sokat beszélgettek, de nem történt semmi szerencsére köztük.

Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy az teljesen kizárt, hogy velem van, de belé szerelmes? Plátóira gondolok. Mert neki megfelelne, mint barátnő, ugyanis beszéltek ilyesmiről, csak talán fél a korkülönbség miatt. Tudom, lehet túlgondolom az egészet, csak szeretném tudni, hogy ilyen létezhet e?

Tudom, hogy szeret, sok mindent megtesz értem, nem panaszkodhatok. De lehet olyan, hogy mellettem mást, azt a nőt is szereti? Titkon persze. Létezhet ilyen, vagy ez hülyeség?

2016. máj. 14. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én férfiként nem szoktam más lányoknak ilyesmiket írni, ha vna egy barátnőm, én szoktam inkább félni, érdekes, hogy minden kapcsolatba van egy fél aki féltékeny a másik meg hűtlen.
2016. máj. 14. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Létezhet ilyen de még mindig veled van. Ha érez is iránta valamit az talán csak fellángolás és kíváncsiság. A pasik több mint 90%-a ilyen. Még az én pasim is flörtölget másokkal így hát olyan téma is akad. Sőt az apukám is ilyen.
2016. máj. 14. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!