Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt hogy egymásnak vagytok teremtve?
Én is viszonylag friss kapcsolatban vagyok, de már volt korábban hosszú kapcsolatom, amiben nem éreztem hasonlót, csak úgy "elvoltunk". A mostani kapcsolatomban (egy éve) azt érzem, hogy egyszerűen minden stimmel, annyira egyezik az értékrendünk, életmódunk, gondolkodásunk, szexkultúránk és minden egyéb. Persze vannak különbségek is, de olyanok, amik nem zavarnak be a hétköznapokba, inkább jól kiegészítjük egymást.
És nem állítom, hogy a világon egyetlen ilyen személy lehet, akivel ennyire harmonikus kapcsolatom lehet, de az biztos, hogy nem sok, ezért szerencsésnek vallom magam, amiért őt megtaláltam, és amiért mindketten elkötelezettek vagyunk a kapcsolat JÓ működése iránt (tudatosan dolgozunk rajta, hogy ne laposodjon el, hogy minden apró konfliktust még idejekorán kezeljünk, hogy minden legyen "tűz" a kapcsolatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!