Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mitől ábrándulnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mitől ábrándulnátok ki egy lányból? Hogyan riasszak el egy pasit, aki nagyon nyomul rám, de nem jön be nekem?

Figyelt kérdés

Randim lesz holnap egy sráccal, aki egyáltalán nem jön be, csak azért megyek el, mert hetek óta nyaggat, hogy találkozzak vele. Már mondtam neki sokszor, hogy nem akarok tőle semmit, erre azzal volt, hogy akkor csak mint barátok találkozzuk. Végül belementem, hogy ne zaklasson ezzel tovább, de szeretném, ha leszállna rólam. Mit csináljak, hogy kiábrándítsam magamból? Úgy értem, a normális viselkedés határain belül, tehát nem fogok pl. meztelenre vetkőzni a KFC-ben és táncolni az asztalon :D

Én 21 éves vagyok, a srác 20.

2011. szept. 9. 09:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj, engem abszolut kiábránditana, ha pl erre a találkára magaddal vinnél 1 srácot, egyböl kényelmetlenül érezné magát.....

biztos van olyan jo fiu barátod aki elmenne veled, elleszstek és inkább a barátodal beszélgetsz mint a sráccal

dehát nemtudom ha nem érti meg szavakból akkor valami baj van nála

19/F

vagy el sem mész :)

2011. szept. 9. 10:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú, ez tényleg nagyon jó ötlet, amit az első írt!!

Elvégre csak barátként találkoztok!

2011. szept. 9. 10:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A legokosabb és legtisztább az, ha felhívod és megmondod neki, hogy nem akarsz vele találkozni, barátként sem, egyáltalán. Mert ez az igazság akkor is, ha fáj neki.
2011. szept. 9. 10:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát fiú barátaim nem nagyon vannak, szóval ez bukta :( Elmenni meg muszáj, én hülye megadtam neki az elérhetőségeimet, meg a srác a féltesóm barátja, aki egy szemét alak és kinézem belőle, hogy ő rángatna el randizni a gyerekkel XD
2011. szept. 9. 10:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, barátok még ugyanúgy lehettek, ha az sem akarsz lenni akkor bizony kicsit készítsd ki. Nem feltétlen kell fiúval menned a találkára vihetnéd az egyik barátnődet is mondván arra hogy összefutottatok az utcán és veled akart tartani. Legjobb ha olyan bnődet viszed akinek még nincs barátja és esetleg hátha a srácnak jobban bejönne és akkor téged békén hagyna. És persze ahogyan az előző is mondta inkább a barátnőddel beszélgess többet mint a sráccal. Mellesleg használj kicsit trágár szavakat, mesélj kicsit kiábrándító sztorikat stb... Hidd el kifog ábrándulni belőled elég gyorsan.
2011. szept. 9. 10:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Mint ha magamat hallanám:)) Egyszerűen már a hangját sem bírom mikor felhív... engem hónapok óta! nyaggat. Számtalanszor elmondtam neki, hogy nem szeretnék tőle semmit, soha.. Nála vmi tutira nincs rendben. És mikor elmondom neki újra, úgy áll hozzá, mintha elsőre mondanám, meglepődik és tovább nyaggat... komolyan mondom kissé beteges. De az első ötlete nem rossz, de még találkozni sem szeretnék vele... de lehet hogy ez bejönne:) 21L
2011. szept. 9. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:

:) akor hivj el magaddal 2 csajt:)

vagy bnöd akinek van pasija a lényeg h többen legyetek te ne érezd magad kényelmetlenül de ö igen

2011. szept. 9. 10:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Volt egy ötletem, de ez, hogy magaddal viszel egy másik srácot, sokkal durvább! :D
2011. szept. 9. 10:11
 9/19 anonim ***** válasza:

Nincs más fiú barátod? Várj, elmegyek én Veled! :)

25f

2011. szept. 9. 10:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Igazából engem is már régebb óta nyaggat, kb. 1 évvel ezelőtt kezdte, aztán egy idő után lekopott, mert szerzett magának barátnőt, most meg megint rám szállt, miután szakítottak. Elég szánalmas...
2011. szept. 9. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!