Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál, ha kiderülne, hogy a párod eredetileg más nemű volt, csak átoperáltatta magát?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 23:33
1/13 anonim válasza:
Fejberúgnám párszor az acélbetkósommal. Csak amíg mozog. Meg még utána egy cseppet.
2/13 opened paradise válasza:
Magzatpózban sírnék a zuhany alatt.
3/13 anonim válasza:
Én nem is jönnék össze egy olyannal aki férfi volt. Úgy is látszik rajta, hogy ő nem igazi nő. :P
4/13 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm. Férfi és nő volt egyben. Férfi lett belőle , csőcse nem volt az meg férfi hangja volt. Ha ilyen a helyzet kétlem hogy észre vennéd.
7/13 anonim válasza:
Hát, mivel meggyőzött és sikeresen "átvert", nem igazán érdekelne (tehát nem akasztanám fel magam, vagy sírnék magzatpózban; sőt, nem is rugdosnám agyon "acélbetkóssal" mert nem vagyok egy suttyó falusi proli).. Szóval vele maradnék, ha normális és nem defektes mentálisan, mint az ilyen emberek úgy általában.
8/13 anonim válasza:
nem lepődnék meg annyira
elég nőies pasi így is, szerintem lánynak se lenne csúnya
24L
9/13 anonim válasza:
biztos nem venném észre rajta :D ne viccelj már..mert annak nincs nyoma,csak varázsütésre nő lenne mi?
aki ilyen ócska trükknek bedőlne,az röhöghetne magán sírósan.
10/13 anonim válasza:
Valószínűleg dobnám...
Aki meg azt mondja hogy észre lehet ezt venni az téved mert nem mindig észrevehető.Égtem már be nem egyszer hogy egy transzira mondtam milyen jó nő aztán meg kiderült hogy férfi volt előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!