Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy zavart ha a párod túl barátságos volt egy ellenkező nemű emberhez? Túl féltékeny lennék? :/
A reggel volt durván 5 percünk a barátommal suli előtt,mert ahogy beér a busz le is kell mennem a sulihoz,hogy érjek be 8-ra,és ő általában elkísér engem.
Szóval mentünk a suli fele,egyik barátnőm meg épp előttünk ment és beszélgettem a barátommal ő meg egyszercsak előrenyúl s megfogja a lány haját,kicsit meghúzta ahogy lépett előre.A csaj meg hátrafordul és elkezdi,hogy 'héy?!'.A barátom meg:Sziaa, hogy vagy?
Aztán meg épp odaértünk a sulihoz,csengettek és be kellett mennem, szia szeretlek puszi és ennyi.
Tudom,hogy ez nem hű de nagy dolog,de őszintén szólva nagyon zavart a dolog.
Neki nem mondtam semmit,nem akarok hisztis p-nának tűnni,belülről emészt a dolog.
Csak tudni szeretném,hogy túlságosan féltékeny vagyok? Mit gondoltok? Úgy érzem magam,mintha picikét elhidegülnék tőle ilyenkor.Vagyis a hozzáállásom mintha megváltozna, az egyébként bújós,ragaszkodó énemből ilyenkor 'lesz@rom'stílus lesz.Kb mintha vissza akarnám neki adni hogy most engem se érdekel hogy ott áll mellettem,nemtörődöm hangulatom lesz.Ezt ő nem veszi észre,és én sem mondom el,mert nem akarom,hogy gyerekesnek nézzen.
Szeretném kikérni a véleményetek,remélem normális válaszokat kapok.Ti hogy vagytok ezzel? Betudható annak,hogy simán csak 'barátságos'akar lenni? Ti párotok csinál ilyet?
Egyébként nem vagyunk már gyerekek,én 18 vagyok,ő 22F.
Szerintem kicsit túlreagáltad a dolgot. Persze, kicsit zavaró, de inkább vedd te is poénra a dolgot.
A barátnőd jól reagálta le, akkor lett volna baj, ha ő is belemegy a játékban.
Viszont ha ennyire zavar, mindenképp mond el neki, hogy érzel.
Köszi a válaszokat.
Hát akkor nem tudom miért volt,de nekem rosszul esett legbelül.:/
Nem szóltál neki? :O
Hát az tuti,hogy én ott balhét rendeztem volna, hogy mit ér hozzá másik lányhoz...
Vagy megsértődve leszarom viselkedést csináltam volna... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!