Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha annak lennél a fültanúja, hogy a párodnak egy vele azonos nemű idősebb személy azt javasolja "élet tapasztalatra" hivatkozva, hogy nyugodtan csaljon meg téged?
Lányok/nők ti mit szólnátok hozzá ha egy idős férfi azt mondaná a barátotoknak/férjeteknek, hogy nyugodtan csaljon meg téged, mert ő csalta a feleségét?
Fiúk/férfiak ti mit szólnátok hozzá, ha egy idős nő azt mondaná a barátnőtöknek/feleségeteknek, hogy nyugodtan csaljon meg téged mert ő csalta a férjét?
Semmit nem tennék, mert ez egy előnyös helyzet számomra. Kiderülne, hogy mennyire megbízható a párom, és az is kiderülne, hogy a saját életét éli-e, vagy azt az életet, amit mások diktálnak neki. Annak az idősebb személynek viszont elmondanám, hogy ha már a nagy élettapasztalata miatt ilyen szar helyzetben van, ne azzal enyhítse saját lelki szenvedését, hogy másoknak okoz kárt, hanem nézzen mélyen magába, és foglalkozzon a saját, romokban heverő életével.
17/L
Megkérdezném a barátnőmnek, hogy mi a véleménye erről. Ha azt mondja, hogy valóban megfordult a fejében, hogy mással is lefeküdjön, de nem azért, mert engem már nem szeret, akkor lehet róla beszélni. Én a hűséget nem szexuális kizárólagosságnak értelmezem, lefektetett szabályok esetén lehetséges, hogy belemegyek. Ezen szabályok közé tartozik például az, hogy nekem is van lehetőségem, az, hogy tudadtja a partnerével, hogy foglalt, és ez csak egy kaland, idegennel nem, az, hogy vétójogom van a partnerre, KIZÁRÓLAG gumival, stb. Hiszek a poliamoriban, de annak az alapja a radikális őszinteség és az önismereti munka.
(Vettem részt hármasban, egyszer négyesben is, illetve megosztottam exemet a legjobb barátommal. Életem egyik legizgatóbb éjszakája volt. De idegen férfival nem működne, a hátam mögötti megcsalást pedig nem tűröm el, sem az előre nem megbeszélt részeg flörtöt, stb.)
Ha megcsal, szakítok.
Én "felfedném" hogy ott vagyok, és hallottam, és kedvesen mosolyogva, a párom kezét megfogva érdeklődnék a gerince hogyléte felől. Illetve (még mindig mosolyogva) megvitatnám vele a dolgot, elvéve a kedvét a mások kapcsolatának, házasságának szétrombolásának megkísérléséről.
A páromról meg tudom, hogy hűséges típus, nem válaszolna úgy, hogy rosszul essen.
A korához képest a # 4 tökéletesen megválaszolta.
Nincs mit mondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!