Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderülne, hogy a párod megismerkedésetek előtt más nemű volt és átoperáltatta magát?
Csodálkoznék.
De nem hiszem, hogy szakítanék vele. Ha holnap közölné velem a barátom, hogy lánynak született, csak azért biztosan nem hagynám ott.
Azért lepődnék meg, mert teljesen nyom nélkül nem lehet egy ilyen műtétet elvégezni. Ha más nem, halvány hegmaradványok lennének. Magamon lepődnék meg, hogy ha a teste minden részét láttam közelről, akkor ez hogy nem tűnt fel.
Másrészt jelenleg ne tudják még az összes funkciót "beépíteni". Ha nővé operálnak valakit, az nem tud nedvesedni, nincs menstruációja (mivel méhe sincs, se petefészkei), ha férfivá, akkor vagy a péniszen látszik, hogy "összerakták", vagy ha donorszerv, akkor minimum a bőr színe/tónusa tér el.
már kiskora óta ismerem, szal kizárt :D
a helyedben nem tudom, hogy mit tennék, függ attól, hogy mennyire szeretem :/
Fiúként azért kicsit zavarna, mikor szex közben egy marha nagy ádámcsutkát kellene nyalogatnom. :D
Amúgy egyetértek, mocsok dolog lenne csak ezért elküldeni, de legyünk őszinték, nem tudnánk már ugyanúgy ránézni, mint korábban.
(Első voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!