Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderülne, hogy a párod megismerkedésetek
előtt más nemű volt és átoperáltatta magát?
Szakítanék.Több okból is
1. mert nem volt őszinte hozzám.Az ilyen dolgot nem utólag hanem már az elején el kell mondani.
2.Én gyermeket szeretnék és így esélyem sem lenne
3. én is egy kicsit Konzervatív vagyok.Nincs kifogásom ha valaki ilyesmit tesz,de ne befolyásolja az életemet..Én nem tudnék így élni hogy voltaképpen a férjem nő volt...Nekem ez nem menne..
2011. nov. 7. 13:11
Barátommal mióta együtt vagyunk azon poénkodunk, hogy ő lánynak született csak átoperáltatta magát :D Ha ezek után közölné, hogy tényleg, nem túlságosan érdekelne. Mert szeretem. Vannak emberek, akik más testbe születnek, de ízig vérig az ellenkező nemhez tartoznak mint amik. Ez nem betegség, nem kell megvetni. Ha szereted, nem mindegy mi volt előtte, vagy épp most..?
2011. nov. 7. 13:11
Szia!
Szakítanék. Ugyanis, ha ezt eltitkolja akkor honnan tudhatnám, hogy nincs-e más is amit nem mond el. Nem tudnék benne megbízni.
De szerencsére ilyen problémám nincs, ugyanis anyai nagyszüleim, anyum, anyum húga már kiskora óta ismerik a párom is és a szüleit is.(mamám volt a dadus az oviban, anyum húga pedig 1 évvel idősebb páromnál) Meg ugye én is láttam már párszor mielőtt összejöttünk, illetve rendesen megismerkedtünk.
19L
2011. nov. 7. 13:15
Az eset részemről teljeséggel lehetetlen, ugyanis nem hinném, hogy párom valaha is lány lett volna... Tehát nem is nagyon tudom beleélni magam a helyzetbe, így azt sem tudom, mit szólnék.
Egyáltalán hogy lehet lányból fiú? Hogy csinálnak a "semmiből valamit"??
2011. nov. 7. 13:25
15/21 anonim válasza:
Anyáád éppen ettem ez gecci undorító
2011. nov. 7. 13:49
Úgy látom, általában a lányok jobban elfogadnák, mint a fiúk. :)
2011. nov. 7. 14:02
Miért lettem lepontozva? Nekem ez a véleményem és kész, én sem pontozom le azt, aki azonnal szakítana. Szánalmas hogy egyesek ezen élvezkednek...
2011. nov. 7. 14:23
Én azonnal ott hagynám, mert nem vagyok leszbi, és nekem az mindenképp nő marad, akár férfinak, akár kutyának, vagy marslakónak operáltatja is magát. De szerintem ezt nem lehet nem észrevenni, képtelenségnek tartom.
2011. nov. 7. 15:40
19/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat! :) Én mindenkit felpontoztam. Valamelyik válaszadó írta, hogy nem lehet nyomtalanul átoperáltatnia magát. Igen ez így van, hirtelen el is felejtettem ezt az "apró" dolgot a kérdés feltétele előtt. Várom a további válaszokat! :)
erről eszembe jutott valami: nemrég olvastam, hogy egy nő összejött egy pasival, aki valójában csaj volt. a szexet úgy oldotta meg, hogy nem engedte felkapcsolni a lámpát, mert "vágások, hegek vannak a testén, melyeket szégyell". pénisz helyett valamilyen más tárgyat használt. a szopást sem engedte, arra is kitalált valamit :D
2011. nov. 7. 22:19
Kapcsolódó kérdések: