Házasok. Melyik dátum a fontosabb számotokra? A megismerkedésetek vagy a házasságkötésetek napja?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 10:15
1/16 ava87 válasza:
Mindkettő.
Viszont pl. a szüleim nem ünnepelték meg a házassági évfordulójukat, csak azt, amikor "összejöttek".
2/16 anonim válasza:
Számunkra mind a kettő fontos. Április 6. óta vagyunk együtt, s május 21. pedig az esküvőnk napja. Igy egy év és másfél hónap van a két dátum között, a harmadik fontos dátum pedig e hónapban lesz mikor a kisfiunk megszületik:)
3/16 A kérdező kommentje:
Nekünk sem fontos egyáltalán,mi sem ünnepeljük.
2011. júl. 15. 10:20
4/16 anonim válasza:
Ha férj vagy, és jót akarsz magadnak, akkor a házassági évfordulóról soha ne feledkezz el! ;)
5/16 A kérdező kommentje:
10:19
május 21én esküdtünk mi is:)azért ekkor mert egész évben csak ekkor esett 21-e szombatra(6évvel ezelőtt).
a megismerkedésünk napja nagyon fontos számunkra 21-es szám a szerencseszámunk is.
Könnyü szülést és sok boldogságot.
2011. júl. 15. 10:23
6/16 anonim válasza:
Nekünk minden időpont fontos, kicsit megünnepeljük(csak szóban, semmi buli, semmi ajándék), a találkozás időpontját, amikor összejöttünk, mikor hivatalosan járni kezdtünk, mikor egymáséi lettünk, mikor eljegyzett négyszemközt, mikor épp ezt megtette család előtt, az esküvőnket, és most készülünk arra, hogy megszülessen a kicsink, ami már bulit érdemlő ünnep lesz :P
7/16 anonim válasza:
Mi az összeköltözésünk évfordulóját ünnepeljük, a házasságit nem, az csak egy "kötelező" formaság volt a gyerekvállalás miatt.
8/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos lenne mindkettő,és mindig meg is emlékeztem róla,de sajnos a férjem "érzéketlen",és neki soha nem jut eszébe magától egyik dátum sem.Nekem ez nagyon rosszul esik,sokszor el is tört nálam a mécses már ez miatt.Nem is tudom miért,hiszen tudom hogy úgysem fog eszébe jutni,mit is várok...mégis mindig sírok miatta.
9/16 anonim válasza:
A megismerkedésünk időpontjában "felköszöntjük" egymást,kicsit nosztalgiázunk, esetleg a férjem hoz virágot, de nem csinálunk belőle nagy dolgot.
A házassági évfordulónkat viszont ünnepeljük, arra mindketten nagy hangsúlyt fektetünk, idén Ausztriába utazunk, de már hármasban, mert időközben megszületett a kislányunk:)
10/16 anonim válasza:
Mi mindkettőről megemlékezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!