Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mind a kettőt ünneplitek? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mind a kettőt ünneplitek? A házassági évfordulót is és a megismerkedésetek évfordulóját is? Ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 12:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nekem anyáék csak a házassági évfordulót ünneplik, de azért tudják ők azt is hogy pontosan hány éve ismerik egymást=)
2010. júl. 11. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a találkozásunkat ünnepeljük jobban (volt, hogy el is felejtettük). Több év együttélés után házasodtunk össze, és arra már kialakult ez a szokásunk.
2010. júl. 11. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
... el is felejtettük a házasságkötésünk évfordulóját
2010. júl. 11. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
mind a kettőt,számomra mindkét nap nagyon fontos.épp a héten lesz 11 éve,hogy megismerkedtünk.
2010. júl. 12. 18:06
 5/11 anonim válasza:
100%
Nálunk ugyan azon a napon történt mindkettő, csak 3 év különbséggel. Mikor összejöttünk, és komolyabbra fordult a dolog, megnéztem a naptárban, hogy mikor esik szombatra, és akkor vett el. Férjem mondta a múltkor, hogy milyen jól kitaláltam én ezt. Erre megkérdezte, mi van, ha nem vett volna el, csak 1 évre rá? Mondtam, hogy semmi, mert hétköznap is lehet házasodni. Augusztus elsején lesz az első házassági, és 4. ismerettségi évfordulónk. :)
2010. júl. 14. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ünnepelni csak a házasságit, de észben tartjuk a megismerkedést is. Fel szoktuk idézni gyakran.
2010. júl. 14. 17:23
 7/11 anonim válasza:
Mi az összeköltözésünket és a házassági évfordulónkat ünnepeljük minden évben.
2010. júl. 14. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig ünnepeltük mind a kettőt, de most hogy megszületett a kislányunk elfelejtettük megünnepelni, azt amikor összejöttünk, mert olyan közel van a lányunk születésnapjához, és persze arra koncentráltunk:) szerintem már csak a házasságit fogjuk megünnepelni (vacsival)
2010. júl. 14. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi az összeköltözést és a házassági évfordulót tartjuk, amegismerkedést nem, mert az nem igazán személyes - ugyanis az egyetemen egy csoportba jártunk és az elsö nap ott ismertün meg egymást, de csak mint iskoaltársat
2010. júl. 14. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem itt ezen az oldalon nagyon megszóltak azért, mert ünneplem például a hónapfordulót... Mi hónap fordulózunk és év fordulózunk, házasok még nem vagyunk.
2010. júl. 14. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!