Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti, hogy engedtétek el azt a hetero nőt, akibe belezúgtatok?
Sehogy:) valamiért nem sikerül túl lépnem rajta. Pedig próbálkoztam fiúkkal, lányokkal, nem ment
18/bi
Nem tehetsz mást,muszáj elengedni.Először is fejben kell tudatosítanod,hogy őt nem kaphatod meg,kár a gőzért.Aztán meg kell barátkozni a gondolattal,hogy elfelejted,nem foglalkozol vele és nyitsz más felé.Aztán ezt a gyakorlatban is megvalósítod.Lassan elkezdessz kevesebb időt tölteni vele,kevesebbet gondolni rá,és inkább mással lefoglalni magad.Aztán elkezdesz másokkal ismerkedni,másokkal időt tölteni.És végül elfeljeted,megszakítod vele a kapcsolatot.
Nekem ez a "módszer" vált be és milyen jó,hogy elkezdtem "leválni" róla,mert lett egy pasija és gyakran láttam őket együtt,néha kézen fogava és ölelkezni is.Szerencsére ekkor már az "elengedés" felénél jártam,mással foglalkoztam,másokkal flörtölgettem,így nem fájt annyira.Mire férjhez ment már más ba voltam szerelmes,a barátnőmmel együtt voltunk az esküvőjén és már nem fájt.Ha nem kezdek el "kihabarodni" belőle,megszakadt volna a szívem ha végig kell néznem az esküvőjét.Most meg már nem érdekel mi van vele.Szóval mesterségesen is ki lehet szeretni valakiből,de az első lépés a legnehezebb,felismerni,hogy nem fog menni,el kell engedni és eldönteni,hogy elfeljeted.Ha ilyen helyzetben vagy csináld ezt,mielőtt bepasizna a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!