Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Nektek milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés

2018. nov. 11. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
Igazabol bennem most tudatosult, hogy milyen lanyt keresek. Az idiggi probalkozasaimban en is hibaztam. Naiv voltam stb. De a masik feleket is hibasnak velem, mert nem ertem valakit mi vesz ra, hogy kamuzzon. A sotetebb haju, vilagosabb boru lanyok jonnek be. Rovid vagy hosszabb haj, mindegy, legyen noiesebb, en fius vagyok. Legyen empatikus, huseges, megerto, vicces, kommunikativ, apolt. Es ne zavarja, hogy nem volt komoly kapcsoltaom. Es ertse meg, hogy mostanra tudtam magam elfogadni teljesen. Legyenek celjai. Ha fiatalabb akkor jarjon iskolaba, vagy ha elvegezte legyen munkaja. Szeresse az allatokat. Ne legyen kihivo, tul bulizos tipus, legyen visszafogottabb, kicsit zarkozottabb. 24-30 eves korosztalyba tartozzon.
2018. nov. 14. 02:17
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ki pontozz le mindenkit és miért? :D
2018. nov. 14. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Külső nekem mindegy, csak legyen ápolt, és ne legyen vakolat a fején. Engem varázsolt már el egy hófehér bőrű, alacsony lány, ugyanúgy, mint egy magasabb afroamerikai is.

Belső: Az intelligencia nekem elég fontos szempont. Egyrészt azért, mert ebből egy csomó egyéb tulajdonság is leszármaztatható, mint pl. a humor, a leleményesség, másrészt meg én egy komolyabb típus vagyok, és olyan társat szeretnék, akivel tudok mélyebb témákról is beszélgetni (akár a matekról is - engem az teljesen elbűvöl). Emellett még örülnék a céltudatosságnak, önbizalomnak.

Amit semmiképpen nem tudok elviselni: ha az illető a nyilvánosságnak él, az élete fent van az interneten (és ott is lóg egész nap). Ne másoknak akarjon bizonyítani.

2018. nov. 14. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Csinos, okos és érti a buta vicceimet, nem árt ha nha helyettem is komoly:)
2018. nov. 25. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
30%
170-175 cm magas, rövid, felnyírt haj, tetoválások a karon, sportos test, smink-mentes cuki pofi. Ha még okos is: ♡^.^♡
2018. nov. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!