Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Nektek milyen az ideálotok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 11. 14:39
1/15 anonim válasza:
Hatàrozott, magabiztos, cèltudatos nő, külsőleg az elegàns, klasszikus stìlus jön be. :)
2/15 anonim válasza:
Igazabol szoke haj fétisem lett azota amiota szerelmes lettem egy lanyba eloszor xd de amugy barmilyen szinu johet a lenyeg hogy legyen noies es szep.
3/15 anonim válasza:
Legyen nőies szép vicces magabiztos stb
Szőke,barna vagy fekete hajú 😍
4/15 anonim válasza:
Nőiesen,formásan telt,fehérbőrű,világos szemű.Az ilyen erdei nimfa szerű lányok tetszenek külsőre.A humoros,intelligens és kellően magabiztos,nőies személyiségek vonzanak,no meg az egyediség,tudjon olykor törékeny,védelmezni való,olykor pedig erős,karakán lenni,aki megvéd engem minden bajtól.
5/15 anonim válasza:
Legyen olyan mint Aurora Aksnes
6/15 anonim válasza:
Az első lány akit megszerettem sötét hajú, sötét szemű volt és az azóta is bejön nagyon. De inkább a belső az ami megfog valakiben, az meg ugy is mas mindenkinél😏 de a legfontosabb, hogy úgy fogadjon el ahogy vagyok...
7/15 anonim válasza:
Én a kövér magas nőket szeretem,az olyan Ursula típust.
8/15 anonim válasza:
Szeressen és fogadjon el úgy ahogy vagyok, legyen értelmes, kedves és nem árt ha érti a viccet.
Életrevaló de olyan is aki szereti ha ölelgetik és védelmezik.
A külső csak másodlagos de gyengém a világosabb haj sötét szem. :)
10/15 anonim válasza:
Kívűl-belül elegáns, nőies nők. Legyen intelligens, szociálisan érzékeny és jó humorú. Határozott, céltudatos, legyen egy komoly karrier álma, vágya amiért tesz is.
A crushjaim 90 százalékának szőke haja volt, így talán azt is mondhatom, hogy a szőkék az ideáljaim, illetve a kifejezetten fehér bőr. Ez talán azért van mert nekem elég kreol bőröm és sötét barna hajam van :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!