Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok nektek van lány, fiú ideálotok? Ha igen, akkor az milyen?
Lány ideálom:
Alacsony, pici
Szőke vagy szőkésbarna
Céltudatos
Bújós
Perverz
Van természetesen:
laza stílus
jó zenei izlés
lehetőleg vallásos legyen
kedves legyen
Fiú ideál külsőben:
- magas (180 cm ...)
- legyen pici poci, macis testalkat, izmos is de legyen rajt mit ölelgetni , mert ez a férfias
- borosta
- esetleg tetoválás
- legyen stílusa, de ne legyen egy divatmajom
- haj, szem mindegy
A srácok 20 éves lány létemre akiket a városokban látok nem jönnek be.
Lányosan oltozkodve, lányos cipöben, rózsaszín pulcsiban, skinny farmerben, hasig erő borkabatban, repagatyában, belőtt hülye hajjal 50kilóval ez nem szexi...
Fiú ideálok:
-szép szem(zöld,kék)
-Közepesen magas(170-180cm)
-sportos legyen
-legyen rajta izom,de ne egy izompacsirta legyen
-jó zenei izlés
-foglalkozzon magával de ne legyen beképzelt
Fiúból kinézetre nincs ideálom. Ha aranyos mosolya van, megvett. A jó humor iszonyat fontos, és legyen kedves, figyelmes, türelmes.
Lány kinézetre az egyenes vállig érő haj vagy pixie, hipster stílussal.
Persze az is fontos, hogy legyenek céljai, de legyen laza.
Fiú
Szép mosoly
Jó humor
Magabiztosság
Szeressen sportolni, kirandulni, bulizni szoval azért ne legyen antiszoc
Haj szem mindegy
Testalkat: szinte mindegy, mert tetszett már vékonyabb pasi is, meg olyan is aki izmos de azért van egy kis pocakja is. Ami viszont nagyon nem jön be az a 99999%-osra kidolgozott test, 0 testzsirszázalékkal , kockahassal :P De a hájas disznó, b..zinagy sörhassal kategória sem.
Szem: ezidáig legtöbbször barna szemű férfiak tetszettek, de egy kék, vagy zöld sem lenne akadály, ha a belső stimmel.
Haj: amitől undorodok, az a kopasz, vagy a nagyon rövid.
Amit imádok viszont, hogyha elég hosszú ahhoz hogy bele lehessen túrni.
És iszonyatosan bejön a szakáll is. A tetoválás, piercing plussz.
Egyébként a külsőben leginkább úgymond a nyers, természetes stilust, megjelenést kedvelem. Olyan pasit biztos nem akarnék aki kozmetikushoz jár, meg hosszab időt tölt el a fürdőszobában mint én, majd miután kijön onnan az egész lakásban tömény virágillat lesz a parfümjétől amit a rózsaszin öltönyére fújt :D
Nagyon fontos hogy elég intelligens legyen, tudjon helyesen irni, beszélni, fogalmazni, ne csak a gyúrás meg az autók legyen a témája, hanem komolyabb, mélyebb témákban is szeressen elmerülni, filozofálgatni. Nem bánnám, nem unnám, ha némi humorérzékkel is meg lenne áldva, vagy egy kis sötét humorral megátkozva. :D
Továbbá én csaj létemre elég félénk tipusú vagyok ezért tudok értékelni egy magabiztos pasit akivel elszórakoztathanánk egymást.
Legyen szenvedélyes és szexi :)
És imádom az őszinte, szókimondó embereket.
És valószinűleg én örökre szingli maradok ilyen hatalmas elvárásokkal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!