Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok nektek van lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok nektek van lány, fiú ideálotok? Ha igen, akkor az milyen?

Figyelt kérdés
2018. nov. 1. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Lány ideálom:

Alacsony, pici

Szőke vagy szőkésbarna

Céltudatos

Bújós

Perverz

2018. nov. 1. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Van természetesen:

laza stílus

jó zenei izlés

lehetőleg vallásos legyen

kedves legyen

2018. nov. 1. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Fiú ideál külsőben:

- magas (180 cm ...)

- legyen pici poci, macis testalkat, izmos is de legyen rajt mit ölelgetni , mert ez a férfias

- borosta

- esetleg tetoválás

- legyen stílusa, de ne legyen egy divatmajom

- haj, szem mindegy

A srácok 20 éves lány létemre akiket a városokban látok nem jönnek be.

Lányosan oltozkodve, lányos cipöben, rózsaszín pulcsiban, skinny farmerben, hasig erő borkabatban, repagatyában, belőtt hülye hajjal 50kilóval ez nem szexi...

2018. nov. 1. 14:52
 4/9 anonim válasza:
41%

Fiú ideálok:

-szép szem(zöld,kék)

-Közepesen magas(170-180cm)

-sportos legyen

-legyen rajta izom,de ne egy izompacsirta legyen

-jó zenei izlés

-foglalkozzon magával de ne legyen beképzelt

2018. nov. 1. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Fiúból kinézetre nincs ideálom. Ha aranyos mosolya van, megvett. A jó humor iszonyat fontos, és legyen kedves, figyelmes, türelmes.

Lány kinézetre az egyenes vállig érő haj vagy pixie, hipster stílussal.

Persze az is fontos, hogy legyenek céljai, de legyen laza.

2018. nov. 1. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Fiú

Szép mosoly

Jó humor

Magabiztosság

Szeressen sportolni, kirandulni, bulizni szoval azért ne legyen antiszoc

Haj szem mindegy

2018. nov. 1. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Külsőre nincs nagy elvárásom, úgy vagyok vele, hogy a belső számít igazából. Belső: okos, kedves, aranyos, megértő, segítőkész, komoly. Számomra fontos, hogy akár képes legyen egy életre is lekötni magát velem. Képes legyen főzni (én nem tudok), értsen valamennyire a sporthoz (bármelyikhez). Dolgosnak kell lennie, hogy ne csak én gebedjek meg a kertben. Szeresse amit én is szeretek, vagy mindenestre megtűrje (ez fordítva is igaz). A legfontosabb viszont hogy komoly is tudjon lenni, mindig tudjak bízni benne feltétel nélkül és tudjak benne egy olyan érett nőt látni, akivel ha eljutok oda, jó feleség legyen. Egy olyan nő, aki képes gyerekeket felnevelni, hogy a gyereknek felhőtlen gyermekkora legyen, ami nekem messze nem adathatott meg. 18/F
2018. nov. 1. 21:56
 8/9 anonim válasza:
0%
Legyen Búzás Bence😍
2018. nov. 17. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Testalkat: szinte mindegy, mert tetszett már vékonyabb pasi is, meg olyan is aki izmos de azért van egy kis pocakja is. Ami viszont nagyon nem jön be az a 99999%-osra kidolgozott test, 0 testzsirszázalékkal , kockahassal :P De a hájas disznó, b..zinagy sörhassal kategória sem.

Szem: ezidáig legtöbbször barna szemű férfiak tetszettek, de egy kék, vagy zöld sem lenne akadály, ha a belső stimmel.

Haj: amitől undorodok, az a kopasz, vagy a nagyon rövid.

Amit imádok viszont, hogyha elég hosszú ahhoz hogy bele lehessen túrni.

És iszonyatosan bejön a szakáll is. A tetoválás, piercing plussz.

Egyébként a külsőben leginkább úgymond a nyers, természetes stilust, megjelenést kedvelem. Olyan pasit biztos nem akarnék aki kozmetikushoz jár, meg hosszab időt tölt el a fürdőszobában mint én, majd miután kijön onnan az egész lakásban tömény virágillat lesz a parfümjétől amit a rózsaszin öltönyére fújt :D

Nagyon fontos hogy elég intelligens legyen, tudjon helyesen irni, beszélni, fogalmazni, ne csak a gyúrás meg az autók legyen a témája, hanem komolyabb, mélyebb témákban is szeressen elmerülni, filozofálgatni. Nem bánnám, nem unnám, ha némi humorérzékkel is meg lenne áldva, vagy egy kis sötét humorral megátkozva. :D

Továbbá én csaj létemre elég félénk tipusú vagyok ezért tudok értékelni egy magabiztos pasit akivel elszórakoztathanánk egymást.

Legyen szenvedélyes és szexi :)

És imádom az őszinte, szókimondó embereket.

És valószinűleg én örökre szingli maradok ilyen hatalmas elvárásokkal :(

2018. nov. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!