Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek, milyen a lány ideálotok? Hátrányok a lent leírtak?
Belső, esetleg külső tulajdonságokat is írhattok.
Hátránynak tartsátok, ha egy lány kisebb 160cm-nél?
Szeplős lányok ÁLTALÁBAN bejönnek-e?
Zavar ha a lány nem sminkeli magát?
Inkább belső vagy a külső tulajdonságai fontosak a lánynak?
Először válaszolok az alkérdésekre:
1 - nem gond, ha alacsony, pedig magas vagyok.
2 - nem szoktak, mert ritka, hogy "szépnek" látom a szeplőt, mert sokaknak erősen látszik, ha csak enyhén látszanak, akkor viszont sokat dobnak (szerintem) a külsőn.
3 - elvárás, hogy ne sminkelje magát (corpse painten/egyéb elvont festésen kívül)
4 - mindkettő ugyanolyan fontos számomra.
Belső:
Kér elvárásom van, de azok nagyon nagyok manapság, az első az, hogy tudjon nagyon...nagyon...NAGYON erősen szeretni, a tipikus #haláligésazutánis és a #haegypercreiselhagyszkinyírlak szeretet elvárás nálam, amiket animékben/horrorokban lehet látni.
A másik, hogy legyen kommunikatív velem, ne fogóval kelljen kihúzni belőle a szót, és elfogadja a véleményem akkor is, ha nem egyezik az övével.
Külső:
Legyen vékony és sportos, valamint viszonylag erős, hogy bírja a mozgást.
Ideál szerint a szőke haj és kék szem az etalon, de okoznak meglepetést a barnák is, szóval egyáltalán nem lényeg, az összkép kell, hogy megfogjon.
Nekem személyszerint nagyon bejönnek az alacsony lányok, szerintem nagyon aranyosak. A szeplővel sincs alapvetően semmi bajom, sőt, amíg csak mértékkel, vagy vörös hajjal, szerintem az is nagyon szép.
A sminkről meg annyit, mindenki jobb szereti, ha azt a terméket látja, amit megvesz. Sokkal szebb egy lány ha természetesen szép, mint sminkkel tudna lenni.
Az alacsony lányok kifejezetten bejönnek.
A szeplő is bejön.
Örülök,ha nem sminkeli magát.
Mindkettő nagyon fontos.
A párom az ideálom :D Egyébként a husis testalkatot szeretem nagyon. Jó, ha van fogni valamit.
Belső: Szeressen, fogadjon el, legyen vicces és néha komoly is, szeresse az állatokat, nagyjából szeresse azokat a zenéket vagy legalább viselje el azokat amiket hallgatok, érdeklődjön felőlem meg valamelyest a családom iránt is. Nagyjából ezek.
1. nem tartom hátránynak
2. engem nem érdekel, hogy szeplős e vagy sem :) De ha lenne a páromnak akkor is szeretném :)
3. Egyáltalán nem zavar. Párom is csak akkor szokott, ha nagyon muszáj
4. Belső értékek nekem sokkal fontosabbak.
Én pl szeretem az alacsony lányokat mert aranyosak főleg amikor mindig mondják hogy alacsonyak és szomorúak :D Pedig így aranyosak :D
- nincs velük problémám, de nem pont az ami bejön
- nem nem zavar
- mind2 szerintem
Külső:
- 150-170cm
- Karcsú alkat
- szemüveges
- színes hosszú haj (vörös, zöld,kék, KÉK)
- közepes, tenyérbe illeszkedő mell
- szép láb és jó segg
Belső:
- okos, persze nem okoskodó meg a világegyetem létezését tudó személy
- komoly/vicces : lehet vele komolyan is beszélgetni , de viccelődni is (szarkazmus viccek, stb.)
- kicsit őrült
- kedves
- romantikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!