Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány és 33 éves pasi együtt? Mi a véleményetek? Előnyök, hátrányok?
Legalább magas pozícióban dolgozik a pasi? Jól keres?
21/L
Hát nem tudom... :S Nekem túl nagy a korkülönbség, ráadásul a tanárod volt?? Ne máár.
Viszont a ti életetek, a ti döntésetek, ezért senki bele nem szólhat.
De sztem több a hátránya mint az előnye, igaz, hogy ezek nem jönnek még elő ennyi idősen, csak ha tovább együtt maradtok.
Ha megértitek egymást és megvan az összhang, az agyatok egy hullámhosszon van akkor tuti nem probléma.
Fel a fejjel a világ elött :)
Ha szeretik egymást akkor miért lenne probléma? A szerelem vak, nem?
Az előnyök és a hátrányok úgyis csak az együttélés közben fognak kijönni. De lehet hátrány az, hogy ha a lány még bulizós, gyerekes, komolytalan. De ha a pasinak még nem nőtt be a feje lágya akkor ő is lehet ilyen. Viszont az is lehet, hogy mindketten hasonló érettségi szinten vannak, akkor viszont nem sok hátrány van. Ahhoz, hogy valódi választ kapj, jobban megellene ismerni a két fél tulajdonságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!