Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Milyen az ideálotok?
Gondolok itt belső- és külső tulajdonságokra. Pl.: alkat, magasság, érdeklődési kör, személyiség, stílus.
Írjatok kort és nemet is!
Külsőre nagyon konkrét dolgot nem tudok mondani, mert változó. Legyen magas, nyilván legyen valamennyire helyes is, mert azért mégis csak a külső fog meg mindenkit először. Ne legyen kövér, én inkább a vékony (természetesen nem a pálcikalábúra gondolok) fiúkat kedvelem, akiken azért valamennyi izom is van. Jobban szeretem a barna hajú fiúkat, de persze vannak kivételek. Belsőre több dolgot tudok mondani. Legyen velem megértő, őszinte, hűséges, ne legyen beképzelt tipikus 2017es pávagyerek, legyen mosolygós, pozitív gondolkodású, előny ha okos, és én mindig is olyan fiúra vágytam, aki kicsit az a bújósabb típus, aki mindig megszeretget, megölel, megvigasztal... ja és értékelem ha egy fiúnak van humora :D
Nagyjából ennyi...
14/L
külső: legyen magasabb,mint én (163cm vagyok), szeretem ha "mackósabb" testalkatú és én személy szerint nem szeretem a pattanásokat,meg ha a fiúnak nagy lába van (43-as kb :D),de az utóbbi 2 igazán lényegtelen.
belső:őszinte,kedves,megértő,hűséges,odafigyelő lényegében csak szeressen.Szeretem a csendes fiúkat,akik visszahúzódóbbak,de nem olyan félősek,hogy ne merjenek kezdeményezni.Ja és előnyben részesítem azokat,akikkel főleg személyesen tudok beszélni,interneten csak keveset max ilyen találkozót egyeztetni.Persze az utóbbi nagyban függ attól,hogy milyen messze lakunk egymástól.És végül a legfontosabb:szeressen. :)
14/L
Köszi!
Fiúk neketek mi a véleménytek?
A kisugárzása nyújtson biztonságot, legyen karizmatikus, ugyanakkor titokzatos, elfogadó, türelmes, gyengéd, igényes, valamilyen szinten különc, elvont, érzelmes, laza, nyugodt.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!