Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves lányok, milyen a fiú ideálotok? Vagy ha az nincs, milyen fiúk jönnek be inkább?
Nekem barna vagy fekete hosszú/félhosszú haj; barna szem; barnás bőr; magasabb nálam.
Nekem így ennyi. Kíváncsi vagyok a ti ideálotokra.
14/L
Külsőre? Ma már ezt egyszer leírtam egy másik kérdéshez, de nem probléma :'D
Ideálom:
~ 175-180 cm magas
~ 60-65 kg testsúlyú
~ vékony, sportos testalkatú
~ kis izom legyen rajta, de ne legyen kigyúrt
~ kék szemű
~ kócos, "most keltem fel" stílusú hajú
~ fehér/normális /nem kreol/ bőrű
~ vékony arcú
~ hosszú, vékony láb- és kézfejű
~ előny, ha szeplős és szépek a fogai
15/L
Nekem mindaddig amíg össze nem jöttem a mostani párommal a szőke haj és a barna szem volt az ideálom. Erre ugyebár jött ő és tökéletes belső tulajdonságaival elvarázsolt, neki egyébként barna haja és szürke szeme van. De már azt is nagyon imádom.
Így én úgy gondolom, hogy teljesen felesleges dolog ez az "ideál". :)
16/L
Nekem az fontos hogy magasabb legyen nálam (168+), ne legyen mackós vagy túl sovány (inkább sportosabb alkat) és a stílusa ne az a "hűdeswagsrácvagyok" inkább lezserebb. De így külsőre nincs konkrét ideálom csak az összhatás legyen jó. És talán az a legfontosabb hogy ne nyomuljon nagyon, legyen érdekes, kedves, figyelmes (pl ha sétálunk figyeljen arra hogy ne szorítson le az útról), vicces és értelmes. (Ezek mellett Jó ha szereti a Trónok harcát [igen, nálam ez egy hatalmas "bónusz" és tudom hogy nehéz lesz párt találom])
15/l
#4 Mit értesz azon, hogy fehér normális nem kreol bőr???
Neked talán a kreol, vagy a sötétebb nem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!