Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves lányok, milyen a fiú ideálotok? Vagy ha az nincs, milyen fiúk jönnek be inkább?
Nekem barna vagy fekete hosszú/félhosszú haj; barna szem; barnás bőr; magasabb nálam.
Nekem így ennyi. Kíváncsi vagyok a ti ideálotokra.
14/L
Akkora butaságokat írtok. ,,60-65 kg legyen a fiú,,. Ugyan már! Egy párkapcsolatban pont a kiló számít? És mi van ha 66 kg? Vagy 59? Vagy az már nem is jó? És csodálkoztok hogy a fiúknak is vannak elvárásaik amikbe nem mindenki fér bele...
14/L
Külsőre: mindenképp napbarnított bőr, vagy ha nem is annyira, de ne legyen hulla fehér. Szem- és hajszín mind1, csak ne vörös (mármint a haj, de az se árt, ha a szem sem az :D). Frizura nem igazán számít, de ami legjobban bejön, az ami felül hosszabb és abból is ami kicsit göndör. Vagy pedig nagy előny nálam még a hosszú haj, ha jól áll neki, és dús a haja, mert a ritka és hosszú hajtól a hideg kiráz. Plusz pont az egyik fülben lévő fülbevaló is, ha nem áll nevetségesen és/vagy ..zisan. Legyen izmos, de ne egy túlgyúrt kiborg. És magasabb nálam min. 5 centivel, ami 175 centit takar,de ink. magasabb.És legyen ápolt, szép fogakkal (mármint nem össze-vissza töredezett, lyukas, sárga, az nem baj, ha nem tökély :) ), stílusa:ne emós, góth, vagy punk.
Belső: nem lelkizős, egészségesen hanyag és kupis, nem kocka, humoros (a perverz humor kifejezetten nem hátrány ;) ), jó fej, az se baj ha másokat poénból ....... kicsit. Ezenkívül kitartó, magabiztos, nem féltékenkedő. Kb. ennyi. :D
Tiszteletem!
Ez igen. 14 éveseknek írunk ki kérdést egy olyan oldalra ahol 16 év a korhatár regisztrálásnál.
Kedves #5-ös 16 éves lány (gyerek) és már párja van. Miért nem férjed inkább?
Én 20-25 éves koromig a barátnő szó fogalmával sem voltam tisztában.
És csodálkoznak egyesek (tisztelet a kivételnek), hogy 16 évesen terhesek...
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!