Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok nektek van lány/fi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok nektek van lány/fiú ideálotok? Ha igen, akkor az milyen?

Figyelt kérdés

Vannak olyan tulajdonságok amiket feltétlen szeretnétek ha a párotokban meglenne?(akár külső akár belső)

Fiúk,hátrány ha egy lány :

Alacsonyabb

Sovány (de nem csontig)

Szeplős

Frufrus

Átlagos barna haja és szeme.

Sokat viccelődik és nevet.

Néha felkapja a vízet és sok türelem kell hozzá.

2018. okt. 28. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Alacsonyabb: az alacsony lányok tetszenek

Sovány:a sovány testalkat tetszik

Szeplős:nekem annyira nem

Frufrus: az attól függ hogy áll,mert kevés lánynak áll jól

2018. okt. 28. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Barna haj és barna szem:barna haj és sötétbarna szem szerintem a legszebb

Sokat viccelődik és nevet:nélkülözhetetlen

3/7 anonim ***** válasza:
1-2est egybe
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég érdekes kérdés a számomra, mert igazandibol bárki olyan làny tud tetszeni aki jól néz ki, de nem oltozkodik túl ri&isen.

És az sem érdekel ha kicsit hisztis, szomorú (ilyenkor szeretem felviditani), vidám, mérges (ez elég sok csajnál aranyos)... Egy a lényeg hogy ne higyjen el magáról túl sokat, és nem baj ha egy kicsit szerény. (Igazandibol az sem érdekel ha onbizalomhianyos, én majd úgyis tudatom vele hogy ő a legszebb nő a világon) és ne legyen tul ribis, sem aranyásó aki csak a pénzem miatt "szeret"

Nagyjából ennyi 🙂

16F

2018. okt. 28. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Növeszd meg a frufrud, mert az esetek nagyrészében borzasztó.
2018. okt. 28. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Pici ( alacsony )

Pici mell

Hullámos szőke, szőkés barna, barna haj

Stílusosan, nőiesen öltözik

Céltudatos

Perverz

Bújós

Hűséges

Lusta

Vicces

2018. okt. 28. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek közül csak a frufru és a víz felkapása nem tetszik igazán. Az előbbi esetében ha a lányt szeretem, akkor okés, az utóbbinál is ez a helyzet és alapból türelmes típus vagyok. Ja, van ideálom, de ez csak egy viszonylagos érték. Alakra nekem szinte mind1, viszont jobban bukok a barna hajra és a barna szemre. Inkább a belső tulajdonságon van nálam a hangsúly. Legyen aranyos, kedves, okos, nekem a vicces is bejön, sőt :D A legfontosabb viszont hogy komoly is tudjon lenni, mindig tudjak bízni benne feltétel nélkül és tudjak benne egy olyan érett nőt látni, akivel ha eljutok oda, jó feleség legyen. 18/F
2018. okt. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.