Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen az "ideálotok"?
1-es vagy szólítsalak mincecraft mesternek ezt hol szülted? csak magadról beszélj ne másokról, mert nekem pld a vöröshaj az ami bejön és nem a szőke!
Persze lehet egy szőke nő is szép.
FELESLEGES MIT ÍROK IDE, MERT MINDIG VÁLTOZHAT!!!!!!!! Adott embernél mindig mindenki mást nét meg és más miatt tetszik meg neki... Ne legyél már annyira elcsépelt kérdező meg mások sem, hogy úgy ismerkedtek, hogy kerestek egy mintát amibe beleilletek nagyjából és akkor huhu de jó, mert akkor bejössz neki, ez nem így működik!
17f
külső:-vörös haj
-kék szem
-hófehér bőr
-vékony
-sportos/formás
- szép arcú/szép mosolyú
- velem egy idős
belső:-kedves
-okos
-viccelődős/nevetős
-megértő
-türelmes
-vörös haj :P ( mint a válaszolók 80%-ban )
-elme
-gamer
-kedves,ingerlékeny (nem nagyon csak kicsit)
éééééés még egy csomó minden
Hat a kinezet lanyonként valtotik. Mert volt hogy mar teltebb alkatu szőkehaju lany tecct . De volt hogy vékonyabb barnahaju . Nekem az öszkép számít. :)
Belső : - vicces
- kedves
-szereti a motorokat
-az extrém sportokat
Nagyjából enyi persze aź utolsó kettő nem kötelező XD . Mert eddig nem is találkoztam olyan lányal aki ezeket szereti 😂
legyen cuki/szép, ápolt, minél kevesebb smink, kor 16+
előny ha sportol és/vagy játszik, hátrány ha lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!