Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15-16 éves fiúk! Milyen a lány ideálotok? (külső, belső)
Külső: Hát tetszen az arca, legyen legalább átlagos a teste és szépek a szemei :3, A szemek a legfontossabbak *.*. Lehet magas, átlagos és alacsony is :) Mindegyik magasságcsoportban lévő lány másmiért tetszik :). A csontosabb arcú lányok jobban tetszenek általában, de persze van kivétel..
Belső:Annyi, hogy megértsen.. Tudja mit, miért teszek, mert ezt egy "normális" lány nem értené, csak egy olyan, akit keresek :)
17F
Külső:
Laza-sportos öltözködés, egészséges bőr, sportos alkat, természetes arc - kevés smink főleg a száján ne legyen semmi, jó testtartás - ne görnyedjen, rövid körmök, szőrmentes, ne fújjon magára túl sok parfümöt.
>> Tulajdonképpen legyen természetes és egészséges.
Belső:
legyenek céljai, legyen saját élete, ne lógjon folyton a nyakamban hogy én is tudjam élni a saját életem, ne cigizzen, ne legyenek függőségei, ne legyen féltékeny, tudjon beszélni az érzelmeiről, tudja kimutatni az érzelmeit, ne fojtsa el a negatív érzéseit, legyen szexuálisan nyitott - ne szégyellje a testét és tudja hogy én olyannak szeretem amilyen, legyen laza - ne stresszeljen mindenen
Külső: Vékony, mosolygós, nem árt ha keskenyebb az arca, legyen energikus és nevetős, bájos
Belső: Jó lenne ha rock zenét hallgatna, adja önmagát, ne kövesse a normákat, legyen sajátos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!