Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vélemény?
Figyelt kérdés
Külső: Mellig érő világosbarna haj, tengerkék szem, 172cm-51,5kg homokóra-izmos testalkat;
Belső: kedves, baratságos, hamar betudd illeszkedni egy új közösségbe, megbízható, néha flegma (de tudja, hol a határ), kissé türelmetlen, helyzettől függően ami a szívén az a száján.
"Egyebek": Szeretem a focit, és a "szépségvilágban" tevékenykedem:)
L
2016. jún. 9. 17:57
3/11 anonim válasza:
Nekem bejössz főleg a kék szem miatt😊
4/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok:)
2016. jún. 9. 18:06
5/11 anonim válasza:
Ez mind szép és jó de ez a szépségvilág aggaszt. Modellkedsz? Mert ha igen akkor felnőttkorodra nagy celeb leszel, én meg nem az a "szeretek a középpontban lenni" kategória vagyok.
6/11 anonim válasza:
Bocsi, de inkább a visszahúzdóbbakat kedvelem, szóval nem vagy az esetem.
De vigasztaljon az, hogy ezzel én az elenyészően kevés ember közé tartozom, szóval a fiúk többsége ölni tudna érted.
Mindenhez sok sikert!
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon unalmas vagy, abszolút nem értenénk szót, de a fiúk többsége biztos ellenne veled.
10/11 anonim válasza:
Hát a tengerkék szem és a barna haj az ahhhhw a magasság is jó bár picit lehetnél alacsonyabb :3 ha néha flegma vagy az soha nem baj, imádtam mikor a szerelmemmel(most már exemmel) mindig oltógattuk egymást. Bár ez a szépségvilágos cucc nekem elég nagy rossz pont, mert ha ez alatt a modellt érted, valószínű túl szép lehetsz, túl sokan nyomulnának rád, és így bukó lenne =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!