Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mi a lány ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mi a lány ideálotok?

Figyelt kérdés

Én 167centi vagyok kb. 67kilo, tudom, hogy elég telt vagyok

Barna haj, barna szem, szemüveg

Fuvolázom, zongorázom, csak így elmondasbol egy ilyen lanynak nalatok van eselye?

15

2017. aug. 27. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ideálom, felesleges idealizálni ebben a világban, mivel mondhatom hogy a vörös hajú, zöld szemű istennőkért vagyok oda akik perverzek és mit tudom én milyenek, de az is lehet hogy holnap belép az életembe egy szőke lila szemű aki meg teljesen csendes és az ellentéte a másiknak de ugyanúgy tetszik... Ízlések és pofonok, mindegyik stílusban tudok olyan lányt találni aki nekem valamiért szimpatikus.

Tudom hogy lila szem nem létezik, csak "szemléltetni" (haha szem) akartam hogy milyen nagy az eltérés a két személy között mind belsőre mind külsőre.

18f

2017. aug. 27. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Magasság nekem mindegy mert magas vagyok, előny ha vékony, intelligens, szépmosolyú, előny ha táncol, ha zenél, ha sportol és ha van karaktere 18/f
2017. aug. 27. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
2017. aug. 27. 14:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Mi van vele?

Nem én írtam :)

2017. aug. 27. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért küldte a linket,mert hetente van ilyen kérdés s nincs értelme leírni folyton ugyan azt. Nálam van esélyed,amennyiben egy lány nem olyan csúnya,hogy ne tudjak rá nézni,addig van. A belső érték a döntő. Ha értett,okos,intelligens vagy akkor nálam nyert ügyed van.
2017. aug. 27. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi esélyed. Főleg azért, mert azt hiszed volt értelme ennek a kérdésnek, csak az intelligens lányokért vagyok oda.
2017. aug. 27. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak így a leírtak alapján...Talán van.De ehhez több információ (pl belső) kellene.
2017. aug. 27. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én ideálom már megvan egy jó ideje :) De amúgy szemszín hajszín nálam mindegy... alkatra pedig a husisabbakat szeretem. Akiken van zsír, de nem az a kétszer akkora mint én. Belsőre meg: legyen humora, fogadjon el, szeressen, érdeklődjön, bátorítson ha szükség van rá, védjen ha szükség van rá, mindent meg tudjunk beszélni. De mint mondtam nekem már meg van ez az ember és szeretem :)
2017. aug. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!