Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lány/fiú az ideálotok?
Egyáltalán nem tartom furcsának, hogy ragaszkodsz a normális helyesíráshoz, az értelmesebb embereknek azért illik jól használniuk az anyanyelvüket...
Legfontosabbnak azt tartom, hogy értelmes és visszafogott legyen az illető lány, akivel jól megértjük egymást, és órákon át el tudunk beszélgetni olyan dolgokról, mint pl a filmek, könyvek, zene, az élet nagy dolgai, stb.
A külső olyan szinten számít nálam, hogy tudjak hozzá vonzódni, onnan már mindegy, hogy "csak" simán egy aranyos lány, vagy a legszebb nő, akit életemben láttam. A külső megjelenésben pedig leginkább az arc és a szemek fog meg, azt vettem észre. 19/f
Nincsenek nagy elvárásaim. Nincs úgy kimondott ideálom, hiszen jobban érdekelnek a lány belső tulajdonságai. Legyen kedves, legyen barátságos, szeresse a zenét, de fogadja el amit én hallgatok (nem kell szeretnie. én is meghallgatok bármit). Legyen képes arra, hogy elfogadja aki vagyok, ha ez megvan, akkor én is képes leszek beleszeretni, a külsejétől függően. Igaz, nem mondom azt, hogy egyáltalán nem érdekel a külső, mert akkor hazudnék. De ha meglátok egy lányt, első látásból meg tudom mondani, hogy tetszik-e, hogy milyen maga a személyisége (de csak kis mértékben). Szóval igazából "ennyi".
17/F
Nekem nincs túl sok olyan külső belső tulajdonság ami tetszik, de ez a kevés is eléggé kilövi a lányok 99%át. Nagyon tetszik a rövid haj lányokon, pixie, tüsi, vagy undercut, mikor például oldalt fel van nyírva, felül pedig hosszabbra van hagyva amit elfésül. Gyakorlatilag minden hajstílus ami fiús/váll feletti hosszúságú. Ha már egy lánynak ilyen haja van, és nincs valamilyen eszméletlenül előnytelen arca, akkor már szinte biztos hogy tetszik. Az is nagyon bejön ha egy lánynak kisebb melle van (a lapos mellkastól kezdve a normál nagyságig bejön). Fenék igazából mindegy, szinte mindegyik tetszik (kivéve a 40 kilós fodros Nicki Minaj seggek). Magasság mindegy, általában a nagyon alacsony (160-165 körüli) vagy a nagyon magas (180 körüli) lányok tetszenek, tehát a két véglet (én 190 vagyok). Meg ugye lehetőleg ne legyen kövér, az nem baj ha van rajta 1-2 plusz kiló, embertől és alkattól függ hogy kinek mi áll jól, de az elhízott lányok nem tetszenek, én sem vagyok az. Külsőre gyakorlatilag ennyi amit szeretnék egy lányban. Belsőre abszolút nincsenek kitételeim, addig a pontig amíg jól elvagyunk és mindketten jól érezzük magunkat a másik társaságában, felőlem lehet valami sátánista szekta tagja is. Nekem is vannak hibáim, de azért az alap dolog hogy ápolt vagyok, kedves, tudok viselkedni, és szeretek viccelődni (bár ez társaságtól és hangulattól függ) ezt azért tőle is elvárom. Igazából ennyi, szerintem nem nagyok az elvárásaim egyáltalán, bár őszintén szólva eddig 3-4 lánnyal találkoztam életemben aki tetszett volna, tehát lehet hogy mégis azok.
19/F
Külső: Átlagos testalkatú, az én magasságomnál mindenképp magasabb (162). Legyen számomra(!) helyes arca. Imádom azt a pont jó hajat, ami nem lenyalt, nem páwa, de mégis kicsit felállított. :D Leginkább hajból a barnát preferálom, de a többit sem utasítom el. Szemszín lényegtelen, bőrszínnél inkább normális/fehér.
Amik pluszok: jó fenék, alkaron lévő erek, jó állkapocs, kockahas.
Belső: Ne legyen teljesen hülye (vagyis ne bukjon, és tudjon helyesen írni), legyen kedves, megértő, megbízható, őszinte, törődjön velem. Fogadjon el engem/a családomat/barátaimat, ahogy vagyunk. Nem árt, ha egy kicsit romantikus. :D Nekem eléggé fontos, hogy vicces legyen, és persze szeressen.
Nekem igazából mindegy hogyan néz ki, de aki így néz ki, attól elolvadok:
- rövid, egyenletesen levágott, talán kicsit tüsis, de nem beállított, barna haj
- barna, zöldesbarna szem
- szemüveges, akár az a vastag keretes hipszter szemüveg is jöhet, ha jól áll neki
- vékony, egyáltalán nem kigyúrt testalkat
- minimum 180 centi
Belső, ami fontosabb:
- nincs annyi önbizalma, hogy elszálljon magától, de a mindennapokban megállja a helyét
- tud tiszta szívből szeretni
- hosszú távra tervez
- családközpontú
- szereti az állatokat, akár menti is őket
- legyen
Utolsó vagyok, véletlen elküldtem... :D
Tehát:
- legyen nyitott az új dolgok felé
- kicsit álmodozó típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!