Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideálotok emberek? Képet linkeljetek légyszike.
Teljes mértékben ő (egy meccs közben döbbentem rá, mennyire szeretem :D) true story :)
Többet ne küldjél képet,nem akarom kihányni a vacsorámat..:(((
Kepet nem linkelek de írok pár dolgot.
Egyébként engem a személyiség fog meg.
-Adjon magára
-Ne legyen túl kedves
-Ne legyen papucs hanem lehessen vele jókat veszekedni
-Szeressen beszélgetni
-Legyem büszke rám
-Ne legyen tömeg és divatbu zi
-Ne beszéljen csúnyán
-Ne cigizzen
-Legyem érdekes
-Ne legyen unalmas
-Legjobb barátok legyünk
16/L
Mint mindenkinek nekem is van egy ideálom. De lehet hogy pont egy olyan pasi fog tetszeni aki ennek az ellentettje. De azért írok pár dolgot.Leírom h nekem mi jön be.
Külső: sportos, izmos, éles arcvonalak, különleges külső, vagány/divatos, sportoljon, igényes, tiszta, ne legyen hosszú haja, kék/zöld szem, ne legyen olyan szőrös mint egy majom, szép ápolt fogak
Belső: humoros, őszinte, szókimondó, lehessen vele dumálni, mint egy baráttal, megértő, HŰSÉGES, ne haverkodjon lányokkal félre érthetően, bújós, foglalkozzon velem, legyen romantikus, és néha lepjen meg
Kb ennyi jutott eszembe
Barnafekete haj, minél hosszabb, annál jobb (MÁRMINT A HAJA!!!).
Bőre színe minél sötétebb annál jobb.
Magasabb legyen nálam.
+1 dolog: Ne akarjon nekem énekelni. (mások ezt nem érthetik, ezt valami traumának mondanám régről...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!