Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van még 6000 másik ilyen kérdés is.

Es jo, nem az hogy én most akkor egyből olyan leszek, sak kiváncsi vagyok.

Melyik jobb?

Szőke v barna

Vekony vagy teltebb

Mennyit szamit a szep arc?

A sminket hogyan turitek?

Milyen koveteleseitek vannak?

Tudom, nem nahyon lehet általánosítani, de mégis...

17 l

2018. júl. 20. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én a barna hajt jobban preferálom, vékonyabb de nem csont sovány, nekem számít az arc, egy kevés smink szerintem jobban tud kinézni az ember mint anélkül, legyen humoros, megértő és segítőkész. Nagyjából ennyi.
2018. júl. 20. 12:07
 2/16 Thispain ***** válasza:
0%

Mindkét hajszín jó, csak ne olyat válassz, ami rosszul áll neked.

A második ízlés kérdése. nekem mindkettő bejön.

A szép arc sokat számíthat.

Smink az ne legyen túl vastag.

Követelni meg csak tüntetésen szabad.

2018. júl. 20. 12:17
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Akkor mi a célod a kérdéssel?
2018. júl. 20. 12:18
 4/16 anonim ***** válasza:
A haj az nekem 8 addig amíg nem nagyon rövid..azt nagyon Nem szeretem ha a csajok úgy vannak lenyírva mint a fiúk.... Vékony vagy teltebb: mind a 2 egyben..Ne legyen 120 kilós de ne legyen egy pálcika se.. a 2 között ami van az a jó. Se ne legyen túl vékony se nem kövér. Szép arc szerintem minden embernek egy bizonyos szempontból fontos.Smink..az a csaj dolga hogy 100 kilót pakol az arcára vagy semmit sem..De azzal tisztában kell lenni ha valaki túlzásba viszi az nem tud szép lenni.Szóval szerintem mértékkel kellene használni,de az se baj ha nem használ semmit sem.De ez csak a külső..Ahhoz hogy igazán meg tetszen nekem ahhoz a jó tulajdonságok is kellenek.Ez a kérdés amit a kérdező feltett,ezzel csak azt árulta el nekünk hogy ő bizony a külsövel jobban foglalkozik-érdeklődik mint a belsővel..Hiába valaki gyönyőrű külsőleg,ha belül egy nyomorék beképzelt büszke bunkó nyomorék ribi.Röviden: Nemm csak a külső a fontos.
2018. júl. 20. 13:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ideál érdekel akkor: Szőkés barna azokért meghalok, vékony mert én is törődök a testemmel nem bírnám elviselni ha ő leszarná saját magát és össze vissza zabálna. Maga a szép arc szubjektív, és elég bonyolult egész arcra kiterjeszteni. Nekem egy szép kék, zöld (kékeszöld :D azokért is meghalok) de nekem nem az arc a lényeg csak valami fogjon meg rajta. Sminkből kevés, mert undorító a sok, látszik is és ebből csak az látszik, hogy nem fogadja el magát és gondjai vannak magával. Követelmény egy lány felé max annyi, hogy szeressük egymást, legyen értelmes lehessen beszélgetni vele ne egy papucs legyen. Nagyjából ennyi :D
2018. júl. 20. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
jaj a kék,zöld(kékeszöld) a szem szín :DD
2018. júl. 20. 13:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Engem a szőke tud megőríjteni.. Nagyon szép tud lenni, hogyha egy lánynak olyan szőke haja van ami jól is áll hozzá. Szóval természetes szőke. De hogyha barna haja van és jól is áll neki az is tökéletes! Mindenképpen hosszú legyen neki, rövid hajúak nem nagyon jönnek be (tisztelet a kivételnek).

A szemnél is így van, de ott barna az jobban tetszik, de hogyha a kék szem jóláll neki akkor teljesen mindegy.

Inkább a vékonyabbat preferálom akinek nem tiszta redő az egész teste. Úgy vagyok vele, hogyha már én lehárok heti 4x a konditerembe, hogy jól nézzek ki, teszek érte, akkor elvárom a másik féltől is hogy ne egy disznóállat legyen.

Igen nálam számít a szép arc, de ez relatív kinek mi. Egy kicsi smink azért mehet rá. Nem tudom nekem tetszik, hogyha egy csaj rúzsozza magát, de persze nem viszi túlzásba. Ha már nő akkor legyen ápolt a körme is, legyen kifestve vagy csillogjon vagy miaz. De természetesen ez oda vissza játszik, ha ezeket várom el akkor én nekem is tenni kell érte, hogy ne legyek egy elhízott fóka, aki nem tud öltözködni és ápolatlan. 17/F

2018. júl. 20. 14:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jók ezek a kommentek :DD senkinek sincs egy konkrét ízlése, talán még az 5ösé volt a legjobb hozzászólás mert neki van elképzelése és véleménye (ami a mai világban ritka). A vagy tudjátok mit jelent? Ja amúgy én is tömegfiú vagyok szeretem a szőke hajat de a barna is nagyon jól tud állni, nekem mind1 az alakja csak legyen lyuka, arc nem számít belső a lényeg, smink ahogy jól áll, követelésem nincs. Ennél sablonosabb szövegeket ritkán látok XD Mintha mindegy lenne csak legyen már valaki és nyitva hagytok minden ajtót és olyan válaszokat adtok ami minden lányra igaz...
2018. júl. 20. 14:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Rendben. Akkor legyen rajta lyuk amit meg lehet tömi a többit leszrom. Ha csúnya zsákot húzok a fejére, vagy sötétben tömöm neki. Ha ez jó neked. 7-es voltam. ;)
2018. júl. 20. 14:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Legyen puncija :D
2018. júl. 20. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!