Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van még 6000 másik ilyen kérdés is.

Es jo, nem az hogy én most akkor egyből olyan leszek, sak kiváncsi vagyok.

Melyik jobb?

Szőke v barna

Vekony vagy teltebb

Mennyit szamit a szep arc?

A sminket hogyan turitek?

Milyen koveteleseitek vannak?

Tudom, nem nahyon lehet általánosítani, de mégis...

17 l

2018. júl. 20. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Legyen normális, és aranyos személyisége.. A többi az csak külsőség
2018. júl. 20. 15:07
 12/16 anonim válasza:

Mindegy, hogy milyen a hajszíne, a vékonyabbakat jobban szeretem de a telebbek is bejönnek, az arc számomra nagyon sokat számít (főleg a szemét szoktam nézni, mert engem az izzgat nagyon), a smink engem hidegen hagy lehet rajta vagy lehet annélkül is nekem mindegy és annyi követelésem lenne tőle legyen hűséges és kedves (és lehetne nyitott új dolgokra és néha lehetne kancás is).

16/F

2018. júl. 20. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Szőke v barna - háát a barnát preferálom, de ha szeretem mindegy :D

Vekony vagy teltebb - vékony, duci lányok nem tetszenek semennyire

Mennyit szamit a szep arc? Hát ez mindenkinek más mi szép, nekem ami szép, gyönyörű, más leszólja, hogy ronda, kinek a pap kinek a papné

A sminket hogyan turitek? Semennyire :D

Milyen koveteleseitek vannak?

Ne legyen műköröm, cigi és társai, meg ne legyen emberutáló :DDD De az adott helyzet hozza.

19/F

2018. júl. 20. 23:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát nem egyszerű. Kevés kritériumot adtál meg.

A haj mindegy. Ha választani kell akkor barna

Ne legyen sovány.. Teltebb inkább, én szeretem fogni amit lehet, de persze ne folyon szét. 165cm 65-70kg kb.

Sokat számít a szép arc. Végül is azt látom meg elsőnek.

A smink jó dolog. Én szeretem ha egy lányon van egy alap smink. Nem sok csak hogy úgy látszon hogy nőies.

Ne cigizzen, ha mégis akkor a közelemben ne tegye.

Ne legyen hisztis p*csa

Szeressen sz*pni. Durva így kijelenteni,de igen ez is egy szempont. Nem szakítanék vele ha nem csinálná de hiányérzetem lenne és előbb vagy utóbb vége lenne a kapcsolatnak.

Legyen vicces, határozott, ne engedje hogy elnyomják.

Ennyi kb. A mostani ilyen és egy 5 éves kapcsolatot dobtam el érte és nem bántam meg.

2018. júl. 21. 02:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Az osszhatas a lenyeg,de altalaban:teltebb,szep arc sokat szamit,sminkbol minel kevesebb.20/f
2018. júl. 21. 05:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Legyen szőrös a nunija, ennyi :)
2018. júl. 22. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!