Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azt hiszik rólam, hogy leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Na, szóval az a lényeg, hogy sokan azt hiszik rólam, hogy leszbikus vagyok, csak mert van egy nagyon jó lány barátom, aki a saját neméhez vonzódik. Semmi olyat nem szoktunk csinálni, csupán kedveljük egymás társaságát, de ennyi. Nekem soha nem tetszettek a lányok, mindig is a fiúkhoz vonzódtam, de sokan mégsem akarják ezt elhinni. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.2018. júl. 18. 00:32
2/7 anonim válasza:
Semmit. Ne érdekeljen mások feltételezése ilyen kérdésekben.
3/7 anonim válasza:
Sok fiú pont a leszbikus és biszex lányokra csorgatja a nyálát, szóval ez többnyire nem akkora probléma. Ne foglalkozz vele. Ideiglenesen még népszerű is lehetsz a srácok körében, tapasztalat...
5/7 anonim válasza:
Tanuld meg leszharni masok véleményét (na jo, nem minden esetben, de ebben a helyzetben ezt kell tenni). Vagy esetleg azért aggodsz, hogy a fiuk nem fognak próbálkozni nálad emiatt? Na igen, ez mar a nagyobb gond. Esetleg ha van egy fiu barátod, akkor megkerhetned, hogy játssza el valameddig, hogy o a barátod (kezenfogva séta, puszi, ölelés, ha nagyon bevallalosak vagytok, csok), igy a srácoknak tiszta lesz, hogy nem vagy leszbikus. Ezt csak par napig kene csinálni, utana “szakitsatok”, es ennyi. Ennél jobb ötletem nincs.
6/7 anonim válasza:
Nyugi, rólam is terjedtek ilyen pletykák, csak azèrt, mert sok fiú haverom volt.
Akkor csendesült el az egèsz, amikor összejöttem egy pasival.
Általában ez az irigysèg miatt van.
7/7 anonim válasza:
Semmi baj ha azt hiszik hogy leszboszi vagy. Azt hisznek amit akarnak. Elárulom, hogy sok srácnak tetszik ha egy lány biszex vagy leszbi. Fel a fejjel és szerezz egy jóféle srácot magad mellé és hamarosan tisztán lát mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!