Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha azt hiszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha azt hiszik rólam, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Na, szóval az a lényeg, hogy sokan azt hiszik rólam, hogy leszbikus vagyok, csak mert van egy nagyon jó lány barátom, aki a saját neméhez vonzódik. Semmi olyat nem szoktunk csinálni, csupán kedveljük egymás társaságát, de ennyi. Nekem soha nem tetszettek a lányok, mindig is a fiúkhoz vonzódtam, de sokan mégsem akarják ezt elhinni. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.

2018. júl. 18. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Smárolj előttük egy fiúval.
2018. júl. 18. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ne érdekeljen mások feltételezése ilyen kérdésekben.
2018. júl. 18. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiú pont a leszbikus és biszex lányokra csorgatja a nyálát, szóval ez többnyire nem akkora probléma. Ne foglalkozz vele. Ideiglenesen még népszerű is lehetsz a srácok körében, tapasztalat...
2018. júl. 18. 03:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket. Mi közük hozzá?
2018. júl. 18. 04:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg leszharni masok véleményét (na jo, nem minden esetben, de ebben a helyzetben ezt kell tenni). Vagy esetleg azért aggodsz, hogy a fiuk nem fognak próbálkozni nálad emiatt? Na igen, ez mar a nagyobb gond. Esetleg ha van egy fiu barátod, akkor megkerhetned, hogy játssza el valameddig, hogy o a barátod (kezenfogva séta, puszi, ölelés, ha nagyon bevallalosak vagytok, csok), igy a srácoknak tiszta lesz, hogy nem vagy leszbikus. Ezt csak par napig kene csinálni, utana “szakitsatok”, es ennyi. Ennél jobb ötletem nincs.
2018. júl. 18. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi, rólam is terjedtek ilyen pletykák, csak azèrt, mert sok fiú haverom volt.

Akkor csendesült el az egèsz, amikor összejöttem egy pasival.

Általában ez az irigysèg miatt van.

2018. júl. 18. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Semmi baj ha azt hiszik hogy leszboszi vagy. Azt hisznek amit akarnak. Elárulom, hogy sok srácnak tetszik ha egy lány biszex vagy leszbi. Fel a fejjel és szerezz egy jóféle srácot magad mellé és hamarosan tisztán lát mindenki.
2018. júl. 21. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!