Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy leszbikus vagyok. Mit tegyek?
Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy bámulom a lányokat, hogy milyen jól néznek ki. De közben meg egy hete még csak a fiúkra koncentráltam, szerelmes is voltam már csomószor, nem értem mi történik velem. Nagyon ki vagyok fáradva, alig aludtam a múlthéten is. Anyukám szerint most depressziós korszakban vagyok, de minden rendben lesz.
Eközben meg a suliban mindig a fiúknak akarok tetszeni, teljesen össze vagyok zavarodva. Én férfiakkal szeretnék együtt lenni és családot alapítani. Akkor miért érzem vonzónak a lányokat is? De velük nem tudnék kapcsolatot elképzelni, vagy hogy simogassanak vagy fogdossanak. Kérem szépen segítsetek, nagyon magam alatt vagyok :( Rengeteget sírok, és öngyilkos akarok lenni. Lehetséges, hogy csak most ilyenem van és jó lesz minden megint? Könyörgök valaki segítsen :c
15/L
Nem vagy leszbikus.
Teljesen normális, hogy látod, megnézed, hogy mások hogy néznek ki. Főleg ebben a korban. Sokan érzik, hogy szeretnének úgy kinézni, mint x vagy y, mert szépnek tartják.
Ha ránézek valakire (akár férfi, akár nő, akárhány éves) el tudom dönteni, hogy szerintem szép-e vagy sem.
A fiúk is, a férfiak is, a lányok is és a nők is megnézik a saját nemükből valókat és bizony el tudják dönteni, hogy ki néz ki jól és ki nem. Nem ettől lesz valaki meleg.
Ha voltál fiúkba szerelmes, akkor meg plánen nem is értem a kérdést. Ez esetben MAXIMUM biszexuális lehetnél.
Egyébként meg akár meleg vagy, akár nem, ne akarj ez miatt öngyilkos lenni...
Lehet, hogy leszbi vagy, és a fiúknak csak azért akarsz tetszeni, mert ez az általános társadalmi norma.
Ha egy lányra elkezdesz gerjedni is, vagy akár csak fantáziálsz róla, akkor biztos.
Vagy legalábbis biszex.
Az én tapasztalataim szerint elég sok nőben megvan ez a kettősség. Még az a ritkább, akik csak simán a férfiakhoz vonzódnak.
Nincs ezzel semmi baj. Az is lehet, hogy idővel kinövöd, ha netán mégis vonzódnál a saját nemed felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!