Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy leszbikus vagyok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy leszbikus vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy bámulom a lányokat, hogy milyen jól néznek ki. De közben meg egy hete még csak a fiúkra koncentráltam, szerelmes is voltam már csomószor, nem értem mi történik velem. Nagyon ki vagyok fáradva, alig aludtam a múlthéten is. Anyukám szerint most depressziós korszakban vagyok, de minden rendben lesz.

Eközben meg a suliban mindig a fiúknak akarok tetszeni, teljesen össze vagyok zavarodva. Én férfiakkal szeretnék együtt lenni és családot alapítani. Akkor miért érzem vonzónak a lányokat is? De velük nem tudnék kapcsolatot elképzelni, vagy hogy simogassanak vagy fogdossanak. Kérem szépen segítsetek, nagyon magam alatt vagyok :( Rengeteget sírok, és öngyilkos akarok lenni. Lehetséges, hogy csak most ilyenem van és jó lesz minden megint? Könyörgök valaki segítsen :c

15/L

2018. febr. 19. 12:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
69%
Szerintem minden csajban benne van alapból egy nézegetési hajlam a másik nők felé. Megnézzük a többi nőtársat, hogy hogy néz ki, szebb-e nálunk, jobb-e a ruhája, de szerintem ezt azért tesszük, mert ki akarjuk zárni a "vetélytársakat" egy helyzetben, vagy amolyan női féltékenységből. Ettől még nem lesz leszbikus valaki. :) Én is megnézek másokat, hogy öltöznek, milyen cuccokat hordanak, milyen az alakjuk, de ettől még soha eszembe sem jutott, hogy ezzel hozzájuk vonzódnék.
2018. febr. 19. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Hűha, most akkor gyorsan öngyinek kell lenni? Ez a divat?hülyeségeket Menjél le délután labdázni, vegyél magadnak egy sütit és fészbukozzál.
2018. febr. 19. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
minden hetero nőben van némi vágy a saját neműk iránt kiben kevés kiben több lehet lepontozni de így van
2018. febr. 19. 13:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért pontoználak le? 😮
2018. febr. 19. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy leszbikus.

Teljesen normális, hogy látod, megnézed, hogy mások hogy néznek ki. Főleg ebben a korban. Sokan érzik, hogy szeretnének úgy kinézni, mint x vagy y, mert szépnek tartják.

Ha ránézek valakire (akár férfi, akár nő, akárhány éves) el tudom dönteni, hogy szerintem szép-e vagy sem.

2018. febr. 19. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
ja inkább a többi válaszolónak szántam azt a részt
2018. febr. 19. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
31%

A fiúk is, a férfiak is, a lányok is és a nők is megnézik a saját nemükből valókat és bizony el tudják dönteni, hogy ki néz ki jól és ki nem. Nem ettől lesz valaki meleg.

Ha voltál fiúkba szerelmes, akkor meg plánen nem is értem a kérdést. Ez esetben MAXIMUM biszexuális lehetnél.

Egyébként meg akár meleg vagy, akár nem, ne akarj ez miatt öngyilkos lenni...

2018. febr. 19. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Én is szoktam nézegetni a szép lányokat, mert egyszerűen jól esik. Ki nem szeret szépet látni? Viszont nem vagyok leszbikus, se biszex.
2018. febr. 19. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy leszbi vagy, és a fiúknak csak azért akarsz tetszeni, mert ez az általános társadalmi norma.

Ha egy lányra elkezdesz gerjedni is, vagy akár csak fantáziálsz róla, akkor biztos.

Vagy legalábbis biszex.

Az én tapasztalataim szerint elég sok nőben megvan ez a kettősség. Még az a ritkább, akik csak simán a férfiakhoz vonzódnak.

Nincs ezzel semmi baj. Az is lehet, hogy idővel kinövöd, ha netán mégis vonzódnál a saját nemed felé.

2018. febr. 19. 22:21
 10/11 A kérdező kommentje:
De én már ezt nem bírom. Teljsen kikészülök. Minden nap bőgök.
2018. febr. 20. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!